Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

“Воља за ноћ”: ККН напунио Дом омладине

rss

09.11.2015. Саша Марковић Гидра

“Данас небо силази у град” су популарни стихови, из репертоара бенда Канда, Коџа и Небојша, који је синоћ коначно сишао у наш град, након одложеног концерта у септембру.

“Воља за ноћ”: ККН напунио Дом омладине

Место догађаја Дом омладине, који је овог пута био пунији него било када, а на бини концертно врло активни београдски психоделични рок састав. Ово је њихово друго гостовање у нашем граду, пред Алексиначким фановима, а било је и гостију из околних градова, Јагодине, Крушевца, Ниша и Сокобање, што и не чуди, јер је цена улазнице била врло симболична.

Врло блиска атмосфера са бендом, као да свирају у дневној соби, без било каквих намрштених фаца у обезбеђењу, младе девојчице у првом реду које све текстове знају напамет, узајамно дружење током целе свирке са бендом, довела је атмосферу на концерту до усијања, у којој је највише доминирао певач Оливер Нектаријевић, својим карактеристичним вокалом и сценским наступом.

Бенд врло расположен, без унапред припремљене сет листе, отвара концерт са песмом „Вера, нада, љубав и став“ са последњег албума „Воља за ноћ“, а затим се ређају, у самом старту концерта, „Дивни дани“, “Прекид Стварности“, “Кафане и Рокенрол“, “Девети живот“, “Природа“, “Шастопојо“, “Најсветлији дан“.

После двочасовне свирке и изласка на „БИС“, бенд се захвалио публици која се током читавог концерта понашала опуштено, а након завршетка свирке остала да се дружи са бендом. Све у свему, утисак је да су и бенд и њихови фанови имали „вољу“ за ову незаборавну ноћ.

Треба напоменути да је Центар за културу и уметност, до краја године, обезбедио наступе бендова „Оружјем против отмичара“ (13. новембра) и култног београдског пунк рок састава “Џа или бу“ (27. новембра). По свему судећи, Алексиначки дом омладине ове јесени нуди одличну забаву уз традиционалну ниску цену карте од 100 дин, што наравно треба ваљано искористити.


# Центар за културу и уметност Џа или бу рок музика Дом омладине Саша Марковић Гидра Гидра Канда Коџа Небојша Оружјем против отмичара
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима