Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Oružjem Protivu Otmičara razoružalo Aleksinčane

rss

15.11.2015. Saša Marković Gidra

Oružjem protivu otmičara ponovo svira. Ovaj zrenjaninski pop-pank bend vrlo popularan početkom devedesetih ponovo se vratio na scenu, ponovo sa novom pevačicom koje su se neprestano menjale kroz čitavu karijeru grupe.

Oružjem Protivu Otmičara razoružalo Aleksinčane

Duša benda je i dalje Nikola Pavković koji u novoj postavi svira bas gitaru, a oko njega podmlađena ekipa Pavle, Nebojša i mlada ambiciozna pevačica Jovana koja se nije ni rodila kad je izašao prvi album benda. Ovo je kako kažu članovi benda treći ozbiljan povratak „Otmičara“ na muzičku scenu Srbije .

Svirka u Domu omladine je počela oko 23 časa i na samom startu bend je svirao poznate stvari “Panika”, “Ptica“, “Samo svoja“, “Moja soba“ i to sve ujednom dahu bez pauze između pesama. Kasnije su se ređale stvari “Januar“, “Baš me briga“, “1000“ i druge. Za sam kraj ostavili su novu stvar za koju je i nedavno izašao spot – “Progutaj me“ a potom su usledili hitovi „Izabela“, “Saša Ajdanov“, “U mraku“, “Tik –tak“ i naravno „Mladiću moj“.

Bend je inače imao zanimljiv bis sa poznatim svetskim obradama benda The Cure „In between days“, “Boys don’t cry“, “Help“ i za sam kraj “Miki Miki“.

Nakon dvočasovne svirke moglo se zaključiti da je bend uvežban, homogen i raspoložen da povrati stari ugled. Otmičari su željni svirke, druženja sa fanovima i čini se da je ovo ona konačno dobitna kombinacija ovog Zrenjaniskog satava, koji na žalost mora da svoju priču pokrene ispočetka, baš kao na samom početku karijere i povrati staru poziciju na srpskoj rok sceni.

balkanrock.com

Komentara: 0


# rok muzika Saša Marković Gidra Gidra Oružjem protiv otmičara
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima