Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Radoš Bajić iz Ljuptena

rss

22.09.2009.

Radašin iz Ljuptena, posle dobijenog traktora od emisije na B92, pobegao od njive i sreću potražio u rijalitiju.

Radoš Bajić iz Ljuptena

Počeo je treći serijal popularnog serijala „Veliki brat” na Televiziji B92. U poznatu kuću na Košutnjaku sinoć se uselilo dvanaest ukućana - Danica Kordić iz Inđije, Nikola Dančević iz Zaječara, Milan Boričić iz Podgorice, Indiana Pejić iz Banjaluke, Violeta Raleva iz Skoplja, Radiša Miljković iz Aleksinca, Sandra Valterović iz Novog Beograda, Karlo Zagorac iz Beograda, Jovana Pavlović iz Kraljeva, Vladimir Arsić iz Užica i Tatjana Jovančević iz Zemuna i jedan od momaka koji su se prijavili preko „Fejsbuka”, Manuel Stojanović. Stanari će se narednih sto dana boriti za nagradu od sto hiljada evra.

Danica je studentkinja iz Zaječara. Hobi joj je sakupljanje mudrosti. Nikola je sklon trapavosti, greškama i zasmejavanju drugih ljudi. Smatra da u životu ništa nije uradio kako treba, da je neozbiljan. „Svi mi govore da sam nesposoban i traljav”, kaže on. Milan je mali čovek iz Podgorice. Obožava trikove sa kartama i ima bolestan smisao za humor - kao mali je simulirao samoubistvo. Indiana radi na prekookeanskim brodovima, gladna je života, ljubavi i izazova, a ponosna je na sebe zato što je obišla ceo svet. Violeta je prva takmičarka koja dolazi iz Makedonije. Bavi se modernim baletom, a snimala je spotove za razne poznate makedonske izvođače. Uzor joj je Džim Keri.

Radiša je najstariji ukućanin. Voleo bi da bude poznat, a ukoliko pobedi, novac će pokloniti u humanitarne svrhe. Sandra radi kao pevačica na svim poznatim splavovima i klubovima u gradu. Na zadnjici ima istetoviranu škorpiju. Nedavno je snimila himnu za gej populaciju.

Radiša, koji liči na slavnog glumca, ušao je zbog žena

- Provokativna sam, intrigantna i dobro izgledam - kaže za sebe. Karlo je radio kao voditelj, a hobi su mu muzika, oslikavanje tela i dizajn. Jovana Pavlović je po zanimanju starleta, a radila je kao promoterka i igračica. Vladimir je di-džej koji voli da zabavlja ljude. Željan je slave i novca. Tatjana Jovančević dolazi iz Zemuna, interesuje je slikarstvo i pisanje, trenutno piše autobiografiju. Imala je nesreću nakon koje je ponovo prohodala.

Svi oni će u narednih mesec dana živeti u ne tako sjajnim uslovima života - spavaće u istoj sobi, a dva ukućanina će biti primorana da spavaju u kadi uz koju se, u spavaćoj sobi, nalaze i cevi za vodovod, kao i pisoar (!?). Ukoliko žele da se kupaju, ukućani će to moći da učine u dnevnoj sobi, gde im je pored kade postavljena i WC šolja koju mogu da koriste ukoliko im dosade čučavci koji se umesto šolja nalaze u kupatilu, dok se poljski WC nalazi i u dvorištu.

Inače, najavljeno je da bi za nekoliko dana ukućani mogli da dobiju društvo, a šuška se da bi prag kuće mogli da pređu blizanci.

Manuel sa „Fejsbuka”

Proteklih meseci kandidati su se za ulazak prijavljivali i preko stranice „Fejsbuk”. U uži izbor su ušla tri takmičara - Manuel Stojanović, Dimitrije Stanković i Ivan Nikolić, od kojih je u kuću ušao Manuel koji je dobio najviše SMS glasova. On se bavi fudbalom, ima 22 godine i student je ekonomskog fakulteta.

 

UKUĆANI:

 

Danica Kordić Sunce
19.08.1987. Inđija
zanimanje: student
obrazovanje: Pravni fakultet
bračno stanje: neudata

 


Nikola Dančević
15.05.1984. Zaječar
zanimanje: student
obrazovanje: DIF u Nišu
bračno stanje: neoženjen

Indiana Pejić Indonezija
24.08.1985. Banjaluka
zanimanje: instruktorka fitnesa na kruzerima
obrazovanje: master studije

 

 


Milan Boričić Mićano
04.07.1983. Podgorica
zanimanje: nema
obrazovanje: OŠ „Branko Božović”

 

 


Violeta Raleva Viki
09.02.1990. Karpoš, Skoplje
obrazovanje: student ekonomije
bračno stanje: neudata

Radiša Miljković Raja
29.06.1960. Ljupten, Aleksinac
zanimanje: građevinski radnik i poljoprivrednik
obrazovanje: osnovna škola

Sandra Valterović - Seksi
3.11.1988. Novi Beograd
zanimanje: pevačica
obrazovanje: srednja trgovačka škola

Karlo Zagorac
28.02.1977. Beograd
zanimanje: frizer
obrazovanje: srednja škola
bračno stanje: razveden

Jovana Pavlović Joca
30.03.1987. Kraljevo
zanimanje: starleta
obrazovanje: srednja škola
bračno stanje: u vezi

Vladimir Arsić Arsa
15.12.1985. Užice
zanimanje: taksista
obrazovanje: srednja škola
bračno stanje: neoženjen

Tatjana Jovančević Tanja
26.03.1973. Zemun
zanimanje: kozmetičar
obrazovanje: srednja škola
bračno stanje: neudata
 

 

Autor: Marija Radojković | Foto:d. milenković

http://www.blic.rs/zabava.php?id=111841

http://www.b92.net/tv/press.php?nav_category=965


# Veliki brat Radiša Miljković Raja Radaši Novi Beograd Ana Pejić
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima