Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Радош Бајић из Љуптена

rss

22.09.2009.

Радашин из Љуптена, после добијеног трактора од емисије на Б92, побегао од њиве и срећу потражио у ријалитију.

Радош Бајић из Љуптена

Почео је трећи серијал популарног серијала „Велики брат” на Телевизији Б92. У познату кућу на Кошутњаку синоћ се уселило дванаест укућана - Даница Кордић из Инђије, Никола Данчевић из Зајечара, Милан Боричић из Подгорице, Индиана Пејић из Бањалуке, Виолета Ралева из Скопља, Радиша Миљковић из Алексинца, Сандра Валтеровић из Новог Београда, Карло Загорац из Београда, Јована Павловић из Краљева, Владимир Арсић из Ужица и Татјана Јованчевић из Земуна и један од момака који су се пријавили преко „Фејсбука”, Мануел Стојановић. Станари ће се наредних сто дана борити за награду од сто хиљада евра.

Даница је студенткиња из Зајечара. Хоби јој је сакупљање мудрости. Никола је склон трапавости, грешкама и засмејавању других људи. Сматра да у животу ништа није урадио како треба, да је неозбиљан. „Сви ми говоре да сам неспособан и траљав”, каже он. Милан је мали човек из Подгорице. Обожава трикове са картама и има болестан смисао за хумор - као мали је симулирао самоубиство. Индиана ради на прекоокеанским бродовима, гладна је живота, љубави и изазова, а поносна је на себе зато што је обишла цео свет. Виолета је прва такмичарка која долази из Македоније. Бави се модерним балетом, а снимала је спотове за разне познате македонске извођаче. Узор јој је Џим Кери.

Радиша је најстарији укућанин. Волео би да буде познат, а уколико победи, новац ће поклонити у хуманитарне сврхе. Сандра ради као певачица на свим познатим сплавовима и клубовима у граду. На задњици има истетовирану шкорпију. Недавно је снимила химну за геј популацију.

Радиша, који личи на славног глумца, ушао је због жена

- Провокативна сам, интригантна и добро изгледам - каже за себе. Карло је радио као водитељ, а хоби су му музика, осликавање тела и дизајн. Јована Павловић је по занимању старлета, а радила је као промотерка и играчица. Владимир је ди-џеј који воли да забавља људе. Жељан је славе и новца. Татјана Јованчевић долази из Земуна, интересује је сликарство и писање, тренутно пише аутобиографију. Имала је несрећу након које је поново проходала.

Сви они ће у наредних месец дана живети у не тако сјајним условима живота - спаваће у истој соби, а два укућанина ће бити приморана да спавају у кади уз коју се, у спаваћој соби, налазе и цеви за водовод, као и писоар (!?). Уколико желе да се купају, укућани ће то моћи да учине у дневној соби, где им је поред каде постављена и WЦ шоља коју могу да користе уколико им досаде чучавци који се уместо шоља налазе у купатилу, док се пољски WЦ налази и у дворишту.

Иначе, најављено је да би за неколико дана укућани могли да добију друштво, а шушка се да би праг куће могли да пређу близанци.

Мануел са „Фејсбука”

Протеклих месеци кандидати су се за улазак пријављивали и преко странице „Фејсбук”. У ужи избор су ушла три такмичара - Мануел Стојановић, Димитрије Станковић и Иван Николић, од којих је у кућу ушао Мануел који је добио највише СМС гласова. Он се бави фудбалом, има 22 године и студент је економског факултета.

 

УКУЋАНИ:

 

Даница Кордић Сунце
19.08.1987. Инђија
занимање: студент
образовање: Правни факултет
брачно стање: неудата

 


Никола Данчевић
15.05.1984. Зајечар
занимање: студент
образовање: ДИФ у Нишу
брачно стање: неожењен

Индиана Пејић Индонезија
24.08.1985. Бањалука
занимање: инструкторка фитнеса на крузерима
образовање: мастер студије

 

 


Милан Боричић Мићано
04.07.1983. Подгорица
занимање: нема
образовање: ОШ „Бранко Божовић”

 

 


Виолета Ралева Вики
09.02.1990. Карпош, Скопље
образовање: студент економије
брачно стање: неудата

Радиша Миљковић Раја
29.06.1960. Љуптен, Алексинац
занимање: грађевински радник и пољопривредник
образовање: основна школа

Сандра Валтеровић - Секси
3.11.1988. Нови Београд
занимање: певачица
образовање: средња трговачка школа

Карло Загорац
28.02.1977. Београд
занимање: фризер
образовање: средња школа
брачно стање: разведен

Јована Павловић Јоца
30.03.1987. Краљево
занимање: старлета
образовање: средња школа
брачно стање: у вези

Владимир Арсић Арса
15.12.1985. Ужице
занимање: таксиста
образовање: средња школа
брачно стање: неожењен

Татјана Јованчевић Тања
26.03.1973. Земун
занимање: козметичар
образовање: средња школа
брачно стање: неудата
 

 

Аутор: Марија Радојковић | Фото:д. миленковић

http://www.blic.rs/zabava.php?id=111841

http://www.b92.net/tv/press.php?nav_category=965

Коментара: 1


# Велики брат Радиша Миљковић Раја Радаши Нови Београд Ана Пејић
@


 

▲ ▼ [+][-][ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима