Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Cepeni ćunci i Iskaz otvorili koncertnu sezonu

rss

12.03.2017. SM Gidra

U subotu 11. marta otpočela je ovogodišnja koncertne sezona u organizaciji ovdašnjeg Centra za kulturu i umetnost.

Cepeni ćunci i Iskaz otvorili koncertnu sezonu

Muzički podijum su ovog puta zajednički podelili bendovi „Cepeni ćunci“ i „Iskaz“. Miks bendova različitih žanrova se ispostavio kao pravi potez organizatora, jer je hol „Dom rudara“ na Aleksinačkom rudniku bio solidno popunjen.

Koncert je otvorio pank bend „Cepeni ćunci“ sa jugoistoka Srbije, iz sada već čuvenog sela Ladovice. Ovaj kultni bend je sa sobom, kao po običaju, privukao i fanove iz drugih okolnih gradova, kaja redovno prati aktivnosti ovog benda. Standardni repertoar nije izostao, a po običaju, na kraju nastupa su i fanovi izašli na binu i svi otpevali “Bugarsku skupštinu“.

Nakon njih na binu je izašao pančevački „Iskaz“ i odmah su, na startu svojom pozitivnom energijom, plasirali savremen zvuk hip – hopa, isprepleten sa različitim muzičkim pravcima. Na repertoaru su bile pored svojih pesama i poznate stvari koje je ovaj bend radio zajedno sa poznatim muzičarima kao što su Marčelo, Kojot (Eiesburn).

Iskaz je trenutno vrlo aktuelan bend u Srbiji, koji plasira neki novi zvuk, imidž nekog novog vremena i može se reći da su svojim nastupom “kupili” Aleksinčane.

Treba takođe napomenuti da je hol Doma rudara pravo mesto za ovakve događaje. Ovo je, inače, prostor gde su nekad po rečima starijih, održavale razne igranke i manifestacije u nekim srećnim vremenima. Posebna pohvala ide organizatoru i ljudima koji su napravili muzički podijum (binu), koji je dao posebnu draž ovom zajedničkom nastupu bendova sa juga Srbije i južnog Banata.

Komentara: 0


# rok muzika pank Dom rudara hip hop Cepeni Ćunci grupa Iskaz grupa
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima