Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zbog Niš ekspresa jedino pešaka na pregled

rss

15.01.2021. Aleksinac.net

Problem sa prevoznikom Niš ekspres koji u našoj opštini traje već nekoliko godina i dalje je bez rešenja. Iako je nekadašnji predsednik opštine Nenad Stanković pred kamerama RTS-a najavljivao da se traži rešenje, od toga do danas se ništa nije realizovalo. A ispaštaju samo meštani udaljenih sela.

Foto: arhiva

Obraćam vam se iz sela Rsovac, mi već tri meseca nemamo nikakav javni prevoz do sedišta naše opštine, kao ni do Niša. Nismo u mogućnosti da se lečimo, da odlazimo lekaru da nam prepiše redovne terapije.

Sa pojavom koronavirusa ambulanta u Gornjem Krupcu je zatvorena pa nam je mesto lečenja grad Aleksinac. Nemamo čime da odemo do Aleksinca, ni mi ni žitelji ostalih sela u našem kraju, Gornji Krupac, Prekonozi, Donji Krupac i Beli Breg. Problem je nastao kada je Niš ekspres svojevoljno ukinuo sve linije prevoza na relaciji Rsovac - Aleksinac još pre dve godine. - ovo nije prva poruka ovakve sadržine koja stiže u redakciju Aleksinac.net.

Zašto nadležni u našoj opštini tolerišu bahatost prevoznika Niš ekspres kada je poznato da su neke druge opštine zbog istog slučaja raskinule ugovor i pronašle alternativu. Ima i drugih, manjih prevoznika koji bi mogli da izađu u susret i otvore linije ka selima koje Niš ekspres ne želi da pokriva. Nadajmo se da će novi predsednik opštine, gospodin Dalibor Radičević, imati više sluha za probleme građana u selima prema Rsovcu.
 


# predsednik opštine Niš ekspres Beli Breg Gornji Krupac Donji Krupac Dalibor Radičević Nenad Stanković Aleksinac.Net Rsovac koronavirus
@aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima