Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana 70. sednica Štaba za vanredne situacije

rss

29.08.2020. Opština Aleksinac

Na jučerašnjoj sednici Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac, konstantovano je da se situacija sa virusom stabilizuje, na šta ukazuju i zvanični podaci Opšte bolnice u Aleksincu u prethodnih nedelju dana.

Održana 70. sednica Štaba za vanredne situacije

U sali Skupštine opštine Aleksinac održana je 70. po redu sednica Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Aleksinac, kojom je predsedavao Čedomir Rakić, zamenik komandanta Štaba.

Izveštaj o primeni mera zaštite podneli su: dr Goran Vidić, direktor Opšte bolnice Aleksinac i dr Rodoljub Živadinović, direktor Doma zdravlja.

Članovi Štaba usvojili su Zaključak o davanju saglasnosti Predškolskoj ustanovi "Lane" o otvaranju svih objekata na teritoriji opštine Aleksinac od 01.09.2020. godine, uz primenu svih mera zaštite od virusa.

Usvojen je i Zaključak prema kome će se distribuirati određena količina zaštitne opreme i dezinfekcionih sredstava Udruženju penzionera i Gradskoj biblioteci "Vuk Karadžić".

Članovi Štaba saglasni su da JKP "Komunalne usluge" nastavi i u narednom periodu sa vršenjem dezinfekcije javnih površina po zaključku Štaba.

Komentara: 0


# sednica štab za vanredne situacije koronavirus
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima