Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zašto režim krije izborne rezulate iz Lučana

rss

29.12.2014. Informativna služba Pokreta Dveri

Juče se u Srbiji desilo mnogo više od lokalnih izbora! Iz Zapadne Srbije krenuo je talas nacionalnog i patriotskog buđenja koje nijedna medijska blokada neće moći da zaustavi.

Pokret Dveri je na lokalnim izborima u Lučanima osvojio 12 odsto glasova birača u uslovima potpune medijske blokade i nefer predizborne utakmice. Režimska medijska blokada Dveri se nastavlja nesmanjenim intenzitetom, pa o uspehu Dveri u Lučanima nijedan veliki medij nije izvestio građane Srbije na adekvatan način. Verujemo, međutim, da je još jedan razlog što SNS krije rezultat taj što su naprednjaci izgubili podršku čak 10 odsto građana! Dakle: dok su Dveri duplirale rezultat u odnosu na martovske izbore, SNS je izgubio čitavih 10 odsto!

   

To sve znači da se juče u Srbiji desilo mnogo više od lokalnih izbora! Iz Zapadne Srbije krenuo je talas nacionalnog i patriotskog buđenja koje nijedna medijska blokada neće moći zaustaviti. Rezultat iz Zapadne Srbije imaće domino efekat na celu Srbiju. To režim zna i zato prećutkuje ogroman izborni uspeh Dveri - ostvaren bez novca, medija i stranačke propagandne mašinerije kao što krije i svoj pad - koji će se nesumnjivo nastaviti. 

Komentara: 0


# Dveri
@SPDveri @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima