Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Зашто режим крије изборне резулате из Лучана

rss

29.12.2014. Информативна служба Покрета Двери

Јуче се у Србији десило много више од локалних избора! Из Западне Србије кренуо је талас националног и патриотског буђења које ниједна медијска блокада неће моћи да заустави.

Покрет Двери је на локалним изборима у Лучанима освојио 12 одсто гласова бирача у условима потпуне медијске блокаде и нефер предизборне утакмице. Режимска медијска блокада Двери се наставља несмањеним интензитетом, па о успеху Двери у Лучанима ниједан велики медиј није известио грађане Србије на адекватан начин. Верујемо, међутим, да је још један разлог што СНС крије резултат тај што су напредњаци изгубили подршку чак 10 одсто грађана! Дакле: док су Двери дуплирале резултат у односу на мартовске изборе, СНС је изгубио читавих 10 одсто!

   

То све значи да се јуче у Србији десило много више од локалних избора! Из Западне Србије кренуо је талас националног и патриотског буђења које ниједна медијска блокада неће моћи зауставити. Резултат из Западне Србије имаће домино ефекат на целу Србију. То режим зна и зато прећуткује огроман изборни успех Двери - остварен без новца, медија и страначке пропагандне машинерије као што крије и свој пад - који ће се несумњиво наставити. 


# Двери
@SPDveri @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима