Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uskoro formiranje Saveza za promene u Aleksincu

rss

04.01.2019. Dušan Ostojić

Po informacijama do kojih smo došli, u toku su razgovori vezani za određivanje termina zvaničnog početka rada Saveza za promene u Aleksincu.

Uskoro formiranje Saveza za promene u Aleksincu

Predstavnici stranaka koji čine ovaj opozicioni blok u Aleksincu su održali sastanak par dana pre Nove godine, i doneli odluku da januar mesec bude termin formiranja Saveza za promene u Aleksincu.

Po takođe neproverenim informacijama okosnicu Saveza za promene će činiti predstavnici Dveri i odborničke grupe Odgovorno za Aleksinac, u okviru koje se nalaze Demokratska stranka Srbije i Demokratska stranka.

Izvor: Proverena vest

Komentara: 1


# Aleksinac Dveri Odgovorno za Aleksinac Savez za promene
@SPDveri @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+9) (-)

    Čisto da se oglasim... 04.01.2019.
    Po informacijama do kojih smo došli....heh...kad, i ako, proćerdamo i tih par neiskompromitovanih ljudi, recimo dr .Brankovića , kome sve i kad bi hteli, svi odreda, ne mogu naći mrlje ako se ne računa to što duvan zavija, umesto da kupuje cigarete, šta mu drugo interesno povezana skupina oličena u SNS može kompromitujuće naći? Dakle dolazimo u paradoks,u situaciju da Savez za promene, kakve promene, kozmetičke?! pokuša smenu vladajuće garniture zajedničkim snagama.. Bez jasnih i konkretnih dela,bez finansija i fer uslova , samo se arči energija, traći uludo vreme , ne mogu oni biti
    sklonjeni tako što na fejsbuku i ovde se oplete po Neši, pčelaru,tra lala,o arčenju peneza, politika je opaka rabota, 2019 godina je , zamorio se narod priča, dakle, ako se želi ozbiljno u tu priču ući ,mora kordinacija , jasan cilj, CILj ,zašto bi 12 500 glasača SNS , u Opštini Aleksinac verovalo Savezu, šta im se nudi kao alternativa? Naravno da bezrezervnu podršku Savez ima od svih mislećih i pristojnih ljudi,ali ti ljudi, traže konkretne , životne teme, istrage, hapšenja,zaposlenje,može li se to sprovesti?
    Nije ON tu , iz razloga što je On jak, nego su drugi slabi i površni... ....


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima