Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sve veća popularnost Nove Srbije u Aleksincu

rss

30.11.2013.

Nakon izborne skupštine, 1.juna 2013. godine kada je izabrano novo rukovodstvo na čelu sa predsednikom Zoranom Stanojevićem, jednim od osnivača stranke i koordinatorom u Fondu PIO Nova Srbija je krenula punom parom.

Sve veća popularnost Nove Srbije u Aleksincu

Na toj skupštini su izabrani potpredsednici Snežana Janković i Miroljub Miša Petrović iz Aleksinca. Na sednici opštinskog odbora u proširenom sastavu izabran je za sekretara Novica Nešić iz Žitkovca.

Kontaktirali smo predsednika OO Nove Srbije u Aleksincu, Zorana Stanojevića da prokomentariše buduće aktivnosti odbora:

"Trenutno su najvaznije aktivnosti usmerene ka omasovljenju članstva, putem pridobijanja novih članova i vraćanje starih članova u matično jato.Mnoge mesne odbore smo obnovili i nekoliko novih formirali, i to u onim mestima gde ranije nismo imali odbore."

"Imam izvanrednu saradnju sa članovima odbora, svim potrepredsednicima stranke Snežanom i Mižom a pre svih bih istakao saradnju sa sekretarom stranke Novicom Nešić koji mi nesebično pomaze u radu. Jedan smo od retkih opštinskih odbora koji je formirao aktiv zena na čijem se čelu nalazi diplomirani ekonomista Irena Stojanović.
Usposavljena je izvanredna saradnja sa centralom stranke u Beogradu putem ličnih kontakata sa predsednikom stranke Velimirom Ilićem, predsednikom Izvršnog odbora stranke, g. Miroslavom Markićevićem i sa potpredsednicom stranke g.Dubravkom Filipovski.U stalnom sam kontaktu i sa narodnim poslanikom, Dejanom Rajčićem sa kojim se redovno konsultujem i čiju punu podršku imam za rad odbora.
Nova Srbija može da se pohvali rastom rejtinga na lokalu, što je retkost među političkim partijama. Svakog dana nam se učlanjuju novi članovi i izuzetno sam zadovoljan takvim trendom rasta popularnosti. Za 14. decembar je zakazana izborna skupština stranke koja će biti održana u Čačku. Naš predlog je da za predsednika stranke bude izabran g. Velimir Velja Ilić a za potpredsednika ćemo se izjasniti na samoj skupštini. Mi imamo 5 delegata koji čine predsednik odbora,Zoran Stanojević, potpredsednici odbora Snežana Janković i Miša Petrović, zatim predsednik aktiva žena Irena Stojanović i sekretar odbora Novica Nešić."

"Spremni smo za saradnju sa svim strankama slične programske orjentacije. Koristim priliku da pozovem sve simpatizere i glasače Nove Srbije da posete našu kancelariju koja je otvorena radnim danom od 10 do 13 časova i uključe se u rad stranke u Aleksincu. Naš broj telefona je 801997."

 

Komentara: 5


# Zoran Stanojević Miša Petrović Snežana Janković
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  dragan 30.11.2013.
  Bravo. Svaka čast Pravi čovek na pravom mestu. Sada može sa Novom Srbijom da se razgovara i pregovara u vezi koalicije na Opštinskom nivou.Koliko poznajem Zorana spreman je za saradnju i
  imaće jako glasačko telo u opštini kada dodje vreme izbora.

 • (+0) (-0)

  Dragan 30.11.2013.
  Bravo ! Pravi čovek na pravom mestu . Sa novim rukovodstvom NS će biti ozbiljan partner za razgovore i dogovore oko koalicija za naredne izbore.Znajući Zorana verujemo da će maksimalno ojačati stranku i da će biti jedan od ključnih faktora za predstojeće izbore. Još jedno bravo i napred Nova Srbijo.

 • (+0) (-0)

  Savet zena 30.11.2013.
  Trudicemo se da ne izigramo poverenje...

 • (+0) (-0)

  Dejan 30.11.2013.
  Bravo Zorane! Samo guraj napred i ne osvrći se unazad.Nadam se da si odabrao dobru ekipu s obzirom da je hvališ. U pravu si kada kazeš da je stranka u usponu i znam da ćete biti veoma jaki na lokalnom nivou.Evo i mene uskoro kod vas .Sve pohvale za tebe i tvog sekretara Novicu.

 • (+0) (-0)

  Kleopatra 30.11.2013.
  Fale ti Š i B. he he he...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima