Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Све већа популарност Нове Србије у Алексинцу

rss

30.11.2013.

Након изборне скупштине, 1.јуна 2013. године када је изабрано ново руководство на челу са председником Зораном Станојевићем, једним од оснивача странке и координатором у Фонду ПИО Нова Србија је кренула пуном паром.

Све већа популарност Нове Србије у Алексинцу

На тој скупштини су изабрани потпредседници Снежана Јанковић и Мирољуб Миша Петровић из Алексинца. На седници општинског одбора у проширеном саставу изабран је за секретара Новица Нешић из Житковца.

Контактирали смо председника ОО Нове Србије у Алексинцу, Зорана Станојевића да прокоментарише будуће активности одбора:

"Тренутно су највазније активности усмерене ка омасовљењу чланства, путем придобијања нових чланова и враћање старих чланова у матично јато.Многе месне одборе смо обновили и неколико нових формирали, и то у оним местима где раније нисмо имали одборе."

"Имам изванредну сарадњу са члановима одбора, свим потрепредседницима странке Снежаном и Мижом а пре свих бих истакао сарадњу са секретаром странке Новицом Нешић који ми несебично помазе у раду. Један смо од ретких општинских одбора који је формирао актив зена на чијем се челу налази дипломирани економиста Ирена Стојановић.
Успосављена је изванредна сарадња са централом странке у Београду путем личних контаката са председником странке Велимиром Илићем, председником Извршног одбора странке, г. Мирославом Маркићевићем и са потпредседницом странке г.Дубравком Филиповски.У сталном сам контакту и са народним послаником, Дејаном Рајчићем са којим се редовно консултујем и чију пуну подршку имам за рад одбора.
Нова Србија може да се похвали растом рејтинга на локалу, што је реткост међу политичким партијама. Сваког дана нам се учлањују нови чланови и изузетно сам задовољан таквим трендом раста популарности. За 14. децембар је заказана изборна скупштина странке која ће бити одржана у Чачку. Наш предлог је да за председника странке буде изабран г. Велимир Веља Илић а за потпредседника ћемо се изјаснити на самој скупштини. Ми имамо 5 делегата који чине председник одбора,Зоран Станојевић, потпредседници одбора Снежана Јанковић и Миша Петровић, затим председник актива жена Ирена Стојановић и секретар одбора Новица Нешић."

"Спремни смо за сарадњу са свим странкама сличне програмске орјентације. Користим прилику да позовем све симпатизере и гласаче Нове Србије да посете нашу канцеларију која је отворена радним даном од 10 до 13 часова и укључе се у рад странке у Алексинцу. Наш број телефона је 801997."

 

Коментара: 5


# Зоран Станојевић Миша Петровић Снежана Јанковић
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  dragan 30.11.2013.
  Bravo. Svaka čast Pravi čovek na pravom mestu. Sada može sa Novom Srbijom da se razgovara i pregovara u vezi koalicije na Opštinskom nivou.Koliko poznajem Zorana spreman je za saradnju i
  imaće jako glasačko telo u opštini kada dodje vreme izbora.

 • (+0) (-0)

  Dragan 30.11.2013.
  Bravo ! Pravi čovek na pravom mestu . Sa novim rukovodstvom NS će biti ozbiljan partner za razgovore i dogovore oko koalicija za naredne izbore.Znajući Zorana verujemo da će maksimalno ojačati stranku i da će biti jedan od ključnih faktora za predstojeće izbore. Još jedno bravo i napred Nova Srbijo.

 • (+0) (-0)

  Savet zena 30.11.2013.
  Trudicemo se da ne izigramo poverenje...

 • (+0) (-0)

  Dejan 30.11.2013.
  Bravo Zorane! Samo guraj napred i ne osvrći se unazad.Nadam se da si odabrao dobru ekipu s obzirom da je hvališ. U pravu si kada kazeš da je stranka u usponu i znam da ćete biti veoma jaki na lokalnom nivou.Evo i mene uskoro kod vas .Sve pohvale za tebe i tvog sekretara Novicu.

 • (+0) (-0)

  Kleopatra 30.11.2013.
  Fale ti Š i B. he he he...


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима