Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje pokreta socijalista povodom 11. marta

rss

10.03.2014.

Osam godina je prošlo od smrti Slobodana Miloševića,odnosno osam godina od njegovog ubistva u Haškom kazamatu.

Saopštenje pokreta socijalista povodom 11. marta

Proteklo vreme pokazuje ispravnost njegove politike i potvrđuje njegovu pravednost,istrajnost i neprikosnovenost u borbi za teritorijalni integritet i suverenitet Republike Srbije.
Danas se javno priznaje od zapadnih političara da je bombardovanje Srbije učinjeno mimo Saveta bezbednosti UN i mimo svih pravila Međunarodnog prava.Taj napad je bez presedana u novijoj Svetskoj istoriji,napad na jednu suverenu državu kojoj je naneta nenadoknadiva šteta kako u ljudskim žrtvama tako i materijalnom razaranju tj.rušenju infrastrukture nanesena je šteta od preko 100 milijardi dolara.
Nažalost naši političari posle Slobodana Miloševića nisu uspeli da sačuvaju ni ono za šta se on borio i izborio kroz rezoluciju 1244 UN zbog čega je slika Kosova i Metohije danas mnogo drugačija od one koja je definisana pomenutom rezolucijom.
Velike sile predvođene Amerikom i članicama NATO-a u slučaju Srbije učinile su presedan u Svetskoj politici,tako da obeležavanje godišnjice smrti Slobodana Miloševića predstavlja ogromnu opomenu velikim silama,pre svega u njihovom ponašanju prema malim i suverenim zemljama.
To što njegovi Socijalisti nisu glasali da se postavi spomen ploča u Obrenovcu sa njegovim imenom govori o njima jer možda oni i nisu pravi socijalisti.

Komentara: 0


# Pokret Socijalista Slobodan Milošević
@poksocijalista @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima