Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење покрета социјалиста поводом 11. марта

rss

10.03.2014.

Осам година је прошло од смрти Слободана Милошевића,односно осам година од његовог убиства у Хашком казамату.

Саопштење покрета социјалиста поводом 11. марта

Протекло време показује исправност његове политике и потврђује његову праведност,истрајност и неприкосновеност у борби за територијални интегритет и суверенитет Републике Србије.
Данас се јавно признаје од западних политичара да је бомбардовање Србије учињено мимо Савета безбедности УН и мимо свих правила Међународног права.Тај напад је без преседана у новијој Светској историји,напад на једну суверену државу којој је нанета ненадокнадива штета како у људским жртвама тако и материјалном разарању тј.рушењу инфраструктуре нанесена је штета од преко 100 милијарди долара.
Нажалост наши политичари после Слободана Милошевића нису успели да сачувају ни оно за шта се он борио и изборио кроз резолуцију 1244 УН због чега је слика Косова и Метохије данас много другачија од оне која је дефинисана поменутом резолуцијом.
Велике силе предвођене Америком и чланицама НАТО-а у случају Србије учиниле су преседан у Светској политици,тако да обележавање годишњице смрти Слободана Милошевића представља огромну опомену великим силама,пре свега у њиховом понашању према малим и сувереним земљама.
То што његови Социјалисти нису гласали да се постави спомен плоча у Обреновцу са његовим именом говори о њима јер можда они и нису прави социјалисти.

Коментара: 0


# Покрет Социјалиста Слободан Милошевић
@poksocijalista @ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима