Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pokret Socijalista: Danas je Vidovdan

rss

28.06.2019.

OO PS Aleksinac želi da svoje sugrađane podseti na dan koji je veliki istorijski i verski datum, koji je simbol Srbije i srpstva, na dan kada je pre 18 god. drug SLOBODAN MILOŠEVIĆ, birani predsednik Srbije i SRJ otet i helikopterom isporučen Hagu. On je prvi predsednik jedne suverene države u Svetu koji je isporučen da mu sudi inostranstvo, a koga je tadašnja marionetska vlast Demokratska Opozicija Srbije (tzv.DOS) izručila sudu Amerike, Engleske i Nemačke, nesluteći da se neće suditi samo njemu, već srpskom narodu. Znao je da ne može da održi sebe, ali je vrlo uspešno branio poziciju naroda i države, jer se Ustavom zakleo i obavezao da će braniti i čuvati suverenitet i integritet svoje zemlje.

Foto: arhiva

Naš narod je na kraju 20-tog veka medijskom satanizacijom u Svetu proglašen genocidnim narodom i ako svi dobro znaju da smo u I i II Svetskom ratu, kao i u svim oslobodilačkim ratovima koje smo vodili protiv nacizma i fašizma podneli najveće žrtve braneći se od osvajača.

Svima je danas jasno da oni nisu napadali Srbiju zbog Miloševića, već su napadali Miloševića zbog Srbije, jer su naša zemlja i narod bili barijera uspostavljanju potpune zapadne dominacije na Balkanskom poluostrvu.

Do kraja se borio da dokaže da su Amerika i Nemačka (na čelu NATO-a), izvršile kriminalni akt i agresiju nad SRJ i da zbog toga moraju da odgovaraju.

Kao tadašnji predsednik nije prihvatio njihove ultimatume za razbijanje SRJ tj. otcepljenje delova naše zemlje Srbije ( Kosova i Metohije, Raške oblasti i Vojvodine) i ustao je u borbu protiv globalizma, zbog čega je i ubijen u ćeliji haškog kazamata 11.03.2006 god. bez presude tj. nevin. Danas je i haški tribunal potrdio ispravnost njegove politike.

Pokret socijalista Aleksinca slediće njegovo delo i put DO konačne POBEDE!

Za OO PS Slaviša Jovanović                                                             

Komentara: 0


# Slaviša Jovanović Saša Pokret Socijalista Slobodan Milošević Vidovdan
@poksocijalista @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima