Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Obradović: Obavezujem se da poljoprivreda bude u epicentru države

rss

01.03.2017. Info služba Dveri Aleksinac

Kada se Dveri budu pitale i odlučivale, kada postanem predsednik Srbije, biću zaštitnik srpskog sela i poljoprivrede – rekao je predsednik Dveri, Boško Obradović.

Predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović, je prilikom obilaska opštine Aleksandrovac, posetio i farmu pilića Ivana Radovanovića u selu Garevina i od meštana koji su ga dočekali i od vlasnika čuo da je srpski seljak ne samo potpuno zanemaren i prepušten sebi, već najčešće, na razne načine opljačkan i sprečen da ostvari poslovni uspeh raznim nametima i opstrukcijama.

„Srpsko selo, poljoprivreda i prehrambeno-prerađivača industrija, su velika razvojna šansa Srbije, ali naša vlast ne brine o srpskom seljaku i selu.

Naša vlast, naše poljoprivredno zemljište planira da prodaje strancima od prvog septembra 2017. godine. Dakle, Arapi kupuju našu zemlju, da nemački i drugi proizvođači mesa dolaze i dobijaju podršku naše države“ – rekao je predsednički kandidat Dveri.

Boško Obradović je pitao šta od ove države i od ove vlasti dobija srpski seljak i srpski poljoprivrednik.

„Kada se Dveri budu pitale i odlučivale i kada postanem predsednik Srbije, biću zaštitnik srpskog sela i poljoprivrede.

I sve snage države, subvencije, poreske olakšice, izvozne garancije i ono što je za seljaka danas najvažnije, garantovana cena, garantovan siguran otkup, dugoročni krediti i obnova poljoprivredne mehanizacije, doći će u epicentar pažnje nove vlasti.

Na to se obavezujem i to obećavam srpskom seljaku i srpskom selu“ – zaključio je predsednik Dveri, Boško Obradović.

Boško Obradović, je još pozvao i ministra poljoprivrede i predsednika Vlade da u izbornoj turneji svrate i do sela Garevina i suoče se sa rezultatima svoje pogubne politike za poljoprivredu i celu zemlju.

Nakon posete Garevini, predsednik Dveri je u pratnji narodnog poslanika Dragana Vesovića i rukovodstva opštinske organizuje Aleksandrovca prisustvovao svečanom otvaranju nove kancelarije Dveri u Aleksandrovcu, a tom prilikom je i razgovarao sa okupljenim građanima, koji su izrazili želju da se sretnu i razgovaraju sa Obradovićem.

”Za razliku od agresivne kampanje SNS-a koji upadaju ljudima u kuće i stanove, idu od vrata do vrata i uznemiravaju građane protivzakonito prikupljajući podatke, Dveri su u razgovoru sa ljudima i domaćinima koji su nas dobrovoljno primili u svoje domove ili želeli da dođu da se vide sa nama u našim prostorijama. Ljudski, srpski i domaćinski da popričamo i saslušamo jedni druge, da vidimo šta ćemo i kako ćemo sa Srbijom dalje, jer ovako više ne ide.” – zaključio je Obradović.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Komentara: 2


# Dveri Boško Obradović
@SPDveri @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+4) (-1)

    [email protected]@ 01.03.2017.
    Konacno da neko u ovoj zemlji stane u odbranu poloprivrede da ima ko zaista da zastupa seljake i na kraju da pokrene razvoj poljoprivrede i sela koje je godinama u nazad unistavano i marginalizovano.

  • (+11) (-0)

    gradjanin 01.03.2017.
    Pre 5 godina,Vučić je Aleksincu obećao sistem za navodnjavanje,zato što ste imali taj projekat,danas gde je taj sistem,laže kad zine,to je vučić


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}