Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Boško Obradović građanima Srbije

rss

13.03.2014. Dveri Srpske

Pogledajte završno obraćanje Boška Obradovića građanima Srbije, glasačima Dveri i saborcima pred vanredne parlamentarne izbore 2014.

"Noć je najmračnija pred svitanje"
"Ovoga puta Vas dodatno molim da niko od vas ne pođe sam na glasanje"

I konačno, želim na kraju da se obratim saborcima Dveri, našim pristalicama i onima koji su o Đurđevdanu 2012. glasali za nas, i koji nameravaju i ovoga puta to da urade.

Braćo i sestre, prošli put smo bili blizu željenog cilja i ja sam Vam zahvalan na poverenju koje ste nam ukazali. Siguran sam da smo u ovih godinu i po dana ostali dostojni Vašeg poverenja. Ovoga puta Vas dodatno molim da niko od vas ne pođe sam na glasanje, već da izvedete sve na koje možete da utičete a koji prošli put nisu glasali za Dveri.

Svaki glas je bitan, mi smo sigurno na cenzusu, ali je potrebno da dobijemo što više glasova i tako otežamo vlastima novi pokušaj izborne krađe. Ovih nekoliko dana je biti ili ne biti, molim Vas da se maksimalno angažujete jer samo od nas zavisi da li će Dveri biti u Narodnoj skupštini Srbije.

Znate da sam ja nosilac liste Dveri na ovim izborima. Sada vam kažem – svi vi, glasači Dveri, VI STE NOSIOCI LISTE DVERI u ovih nekoliko dana. Pozovite sve ljude koje znate, recite im da KONAČNO IMAJU ZA KOGA DA GLASAJU.

Ja, Boško Obradović, obećavam Vam da ću učiniti sve što je do mene da vratimo slobodu našoj Otadžbini i dostojanstvo svim građanima Srbije.

Pokažimo im 16. marta pravo lice Srbije, pokažimo im 16. marta da ih se ne plašimo, da se nismo predali, pokažimo im 16. marta da Srbi vole slobodu, da vole svoju Otadžbinu, da vole svoje porodice.

Verovatno Vam se tama koja se nadvila nad Srbijom čini beskrajnom, ali znajte da. Zato: nema predaje, nema povlačenja sad kad se približila nova zora Srbije.

Dragi prijatelji, porodična Srbijo: do slobode, do svitanja Srbije!


https://www.youtube.com/watch?v=7g6SaETeSqU


# Dveri Boško Obradović
@SPDveri @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima