Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Radikali predali listu za izbore, simbolično na dan i vreme bombardovanja Aleksinca

rss

06.04.2016.

Srpska Radikalna Stranka predala je Opštinskoj izbornoj komisiji opštine Aleksinac listu kandidata za odbornike na lokalnim izborima.

Radikali predali listu za izbore, simbolično na dan i vreme bombardovanja Aleksinca

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Aleksinac predao je 5. aprila Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za izbor odbornika u Skupštini opštine Aleksinac.

Izborna lista predata je u 21,35 časova, u istom trenutku kada je 1999. godine zločinački NATO pakt bombardovao Aleksinac, kojom prilikom je ubijeno 11, a njih 50 ranjeno.

Ovim činom hteli su simbolično da potsete na učinjeni zločin, koji nikada ne zastareva i koji treba večno pamtiti.

Srpska Radikalna Stranka ovim želi da skrene pažnju da će nastaviti da se bori protiv NATO pakta i da ne može, kao neki, da zaboravi i oprosti nevine žrtve agresije.

Inače, suprotno Zakonu o lokalnim izborima i istovetnosti važećeg principa i za republički i za lokalni nivo izbora, članovi Opštinske izborne komisije ukazali su predstavnicima Srpske radikalne stranke da je neprihvatljiv naziv izborne liste koji glasi: "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka".

U Srpskoj radikalnoj stranci se ne slažu sa tumačenjem i stavom Opštinske izborne komisije i čekaju donošenje rešenja u zakonskom roku.

24. aprila izađite i glasajte.
VRATIMO ALEKSINAC I SRBIJU U SIGURNE RUKE!!!


# SRS Vojislav Šešelj izbori NATO OIK
@SRS_info @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima