Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana 72. sednica opštinskog veća

rss

27.11.2015. Opština Aleksinac

U petak, 27. novembra, održana je 72. sednica Opštinskog veća opštine Aleksinac. Sednicom je predsedavao Nenad Stanković, predsednik opštine Aleksinac, a na dnevnom redu našle su se 4 tačke.

Održana 72. sednica opštinskog veća

Najpre su većnici usvojili zapisnik sa prethodne sednice, održane 13. novembra. U nastavku, usvojena je Odluka o izmeni i dopuni odluke o komunalnom uređenju, a koja se odnosi na proširenje teritorija u kojima će JKP „Komunalne usluge“ obavljati svoju osnovnu delatnost.

Naime, Javno-komunalno preduzeće „Komunalne usluge“ Aleksinac, ubuduće će svoju delatnost obavljati i u naseljima Beli Breg, Vrćenovica, Vukanja, Gornja Peščanica, Gornje Suhotno, Gornji Adrovac, Gornji Krupac, Gredetin, Dašnica, Dobrujevac, Donja Peščanica, Donje Suhotno, Donji Krupac, Jakovlje, Kamenica, Koprivnica, Krušje, Kulina, Lipovac, Loznac, Loćika, Ljupten, Mali Drenovac, Porodin, Prekonozi, Prugovac, Radevac, Rsovac, Stanci, Crna Bara, Česta, Čukurovac, Šurić i Vrelo.

Opštinsko veće, između ostalog, dalo je saglasnost na Predlog rešenja o izmeni rešenja o određivanju doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove. Ubuduće, poslove mrtvozornika obavljaće dr Nenad Marković, specijalista urgentne medicine iz Hitne pomoći Aleksinac.

Na kraju sednice usvojen je Predlog Pravilnika o postupku unutrašnjeg uzbunjivanja. Ovim Pravilnikom uređuje se postupak unutrašnjeg uzbunjivanja kod poslodavca Opštinske uprave opštine Aleksinac.

Komentara: 4


# predsednik opštine Beli Breg Gornji Krupac Donji Krupac Gornji Adrovac Gornja Peščanica opštinsko veće Komunalne usluge JP Donja Peščanica Prugovac Nenad Stanković Gredetin Šurić Donje Suhotno Crna Bara Nenad Marković mrtvozornik uzbunjivanje Komunalne usluge JP Gornje Suhotno
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-3)

  ahhhhaaaaahhhhaaaa 27.11.2015.
  e, sada cete da placate koriscenje kontejnera za smece, ali, pa vi ste ih i doveli na vlast, pa ih opet glasajte, ove napredne

 • (+17) (-2)

  Pera 27.11.2015.
  A Golesnica ? I tamo postavite kontejner, sad ce oni turisti da navale, sto ce OTiS da ih dovede. A Veliki Drenovac ? Nema vise kontejneri ? Kako bas tu da zafali, u selo Nese Radikala ?

 • (+13) (-2)

  miki 27.11.2015.
  Vazno je da ce postave kontejnere po selima i da ljudi placaju iznozenje smeca a sto nema asvalta do tamo ili ga je nekad bilo a sad su samo rupe! Za to nema para a za seminare i dnevnice ima, nagradno pitanje koja direktorka je ponovo odvela svitu ovaj put na Taru, za promenu, i koliko to okvirno kosta?

 • (+4) (-0)

  nesa 28.11.2015.
  Sve to kosta otprilike godisnje dovoljno da se naprave 2 bulevara kroz Aleksinac ali spa centar, orosavanje, welnes centar je nezamenljiv, za doticnu direktoricu po raznim planinama i banjama Srbije! I sve to traje po 4 dana, nikako manje! A gosim predcednik sve to podrzava, mozda bi i on poso na usavrsavanje
  1


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima