Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана 72. седница општинског већа

rss

27.11.2015. Општина Алексинац

У петак, 27. новембра, одржана је 72. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник општине Алексинац, а на дневном реду нашле су се 4 тачке.

Одржана 72. седница општинског већа

Најпре су већници усвојили записник са претходне седнице, одржане 13. новембра. У наставку, усвојена је Одлука о измени и допуни одлуке о комуналном уређењу, а која се односи на проширење територија у којима ће ЈКП „Комуналне услуге“ обављати своју основну делатност.

Наиме, Јавно-комунално предузеће „Комуналне услуге“ Алексинац, убудуће ће своју делатност обављати и у насељима Бели Брег, Врћеновица, Вукања, Горња Пешчаница, Горње Сухотно, Горњи Адровац, Горњи Крупац, Гредетин, Дашница, Добрујевац, Доња Пешчаница, Доње Сухотно, Доњи Крупац, Јаковље, Каменица, Копривница, Крушје, Кулина, Липовац, Лознац, Лоћика, Љуптен, Мали Дреновац, Породин, Преконози, Пруговац, Радевац, Рсовац, Станци, Црна Бара, Честа, Чукуровац, Шурић и Врело.

Општинско веће, између осталог, дало је сагласност на Предлог решења о измени решења о одређивању доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе. Убудуће, послове мртвозорника обављаће др Ненад Марковић, специјалиста ургентне медицине из Хитне помоћи Алексинац.

На крају седнице усвојен је Предлог Правилника о поступку унутрашњег узбуњивања. Овим Правилником уређује се поступак унутрашњег узбуњивања код послодавца Општинске управе општине Алексинац.

Коментара: 4


# Бели Брег Горњи Крупац Доњи Крупац Горњи Адровац Горња Пешчаница општинско веће Комуналне услуге ЈП Доња Пешчаница Шурић Доње Сухотно Црна Бара Ненад Марковић мртвозорник узбуњивање Комуналне услуге ЈП Горње Сухотно
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-3)

  ahhhhaaaaahhhhaaaa 27.11.2015.
  e, sada cete da placate koriscenje kontejnera za smece, ali, pa vi ste ih i doveli na vlast, pa ih opet glasajte, ove napredne

 • (+17) (-2)

  Pera 27.11.2015.
  A Golesnica ? I tamo postavite kontejner, sad ce oni turisti da navale, sto ce OTiS da ih dovede. A Veliki Drenovac ? Nema vise kontejneri ? Kako bas tu da zafali, u selo Nese Radikala ?

 • (+13) (-2)

  miki 27.11.2015.
  Vazno je da ce postave kontejnere po selima i da ljudi placaju iznozenje smeca a sto nema asvalta do tamo ili ga je nekad bilo a sad su samo rupe! Za to nema para a za seminare i dnevnice ima, nagradno pitanje koja direktorka je ponovo odvela svitu ovaj put na Taru, za promenu, i koliko to okvirno kosta?

 • (+4) (-0)

  nesa 28.11.2015.
  Sve to kosta otprilike godisnje dovoljno da se naprave 2 bulevara kroz Aleksinac ali spa centar, orosavanje, welnes centar je nezamenljiv, za doticnu direktoricu po raznim planinama i banjama Srbije! I sve to traje po 4 dana, nikako manje! A gosim predcednik sve to podrzava, mozda bi i on poso na usavrsavanje
  1


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима