Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Komunalci bez bonusa

rss

10.03.2014. izvor: Opština Aleksinac

Danas je u zgradi Opštinske uprave održana 38. sednica Opštinskog veća opštine Aleksinac. Sednicom je predsedavao Nenad Stanković, predsednik Opštine, a na dnevnom redu našlo se 11 tačaka.

Komunalci bez bonusa

Prve četiri tačke predstavljale su razmatranje izveštaja o poslovanju i finansijskih izveštaja za 2013. godinu sledećih javnih preduzeća: JKP „Vodovod i kanalizacija“, JP za puteve i stambeno komunalnu delatnost, JNIRTVP „Reč radnika“ i JKP „Komunalne usluge“. Izveštaji su jednoglasno usvojeni.

Peta tačka dnevnog reda bila je Razmatranje Odluke Nadzornog odbora o raspodeli dobiti JKP „Komunalne usluge“ Aleksinac br. 256 od 28.2.2014. godine. Ovom Odlukom predviđeno je da deo dobiti koju je ovo javno preduzeće ostvarilo u 2013. godini bude raspoređen direktoru, članovima Nadzornog odbora i zaposlenima u ovom preduzeću. Opštinsko veće jednoglasno je odbilo ovu odluku, čime su sredstva od dobiti ostala neraspoređena.

Osim toga, na sednici je usvojen Predlog Oglasa radi davanja u zakup građevinskog zemljišta javne namene za postavljanje montažnih objekata – kioska putem prikupljanja pismenih ponuda, kao i Predlog Oglasa radi davanja u zakup građevinskog zemljišta javne namene za postavljanje montažnih objekata – bilborda, takođe putem prikupljanja pismenih ponuda.

 

Komentara: 9


# Aleksinac opštinsko veće Komunalne usluge JP Reč radnika
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  komentator22 10.03.2014.
  Ceda i Grujica nisu hteli da glasaju zato je odbijeno.Naprednjaci su ovim samo namagarcili Budu Markovica.
  Prvo su mu odobrili da uzme pare od dobiti a onda kad videli kolka se prasina digla
  pustili ga noz vodu i odbili predlog da mu se isplate pare.
  Nije fer prema Budi, mi sto radimo u komunalno znamo da se covek trudi za firmu i
  da je zasluzio 300 000 dinara da mu se isplati nagrada!

 • (+0) (-0)

  nedamo titulu 10.03.2014.
  PRAVDA ZA BUDU!

 • (+0) (-0)

  sonja 10.03.2014.
  Grujica bi svakog izdao,sem,naravno,samog sebe.Cedica bas 'lepo uci' od starijih,a Nesa,Nesa ko i uvek,svakog bi zednog preko vode preveo...
  Eh BUDO,BUDO,ostade ti bez,'krvavo'zaradjenih parica,ali tako je to :''Tako to biva kad se previse sniva,a stvarno se malo zna''

 • (+0) (-0)

  Betmen 10.03.2014.
  PRAVDA ZA LUDU

 • (+0) (-0)

  Mož da pljunete 10.03.2014.
  Grujici pod prozor ima da vas sve razbuca......

 • (+0) (-0)

  sonja 10.03.2014.
  GRUJICI I TREBA DA SE PLJUNE...AL NE POD PROZOR...a sta je sve razbucao...hehe,o tome ne bih.

 • (+0) (-0)

  Svima jednako 11.03.2014.
  Ako je preduzece zaradilo pare bilo bi korektno da taj visak podele jednako celom kolektivu,inace te pare su zaradili ljudi na terenu a ne oni po kancelarijama ali svakako i oni imaju udela ali minimalnog.

 • (+0) (-0)

  a di je ovde pecat 11.03.2014.
  Mislim da je bas zalosno sto taj nije uzeo pare,da je bilo pecata sve bi lakse bilo..more bre svi su oni za sto bi reko Radovan Zivadinovi g..... motku....koje bre pare oni da dele...neka otpisu dug nekome ko za leba nema a kamoli da plati njihove usluge...oni iz nadzornog odbora bas zaradili te pare pa sa njima da ih dele,kako da ne.Trebali su da vrate pare opštini kao što je uradila Grujicina lepotica Violeta iz vrtica...i tu ima visak...pokrali od roditelja pa dali opštini...eto nove teme za razgovor :)

 • (+0) (-0)

  Šeik 12.03.2014.
  Pametno su uradili. Možda je najbolje da te pare ulože u renoviranje još dva-tri lokala, tu bi mogli da zaposle bar još 50 stranačkih aktivista. E sad, ne bi valjalo da je Buda već unapred potrošio bonus.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}