Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uhapšene četiri osobe, u stanovima laboratorije, oprema, droga u teglicama

rss

08.04.2021. Telegraf.rs

Sokobanjska policija je u okviru akcije "Gnev", u stanu L. M. (26) pronašla 15 teglica sa 474 grama marihune, teglicu sa 325 grama hašiša, semenke indijske konoplje i vagicu za precizno merenje, saopštila je PU Zaječar.

Uhapšene četiri osobe, u stanovima laboratorije, oprema, droga u teglicama

Policija je u stanu M. L. (41) pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane, stabljike indijske konoplje, semenke ove biljke i oko 48 grama kristal metamfetamina, a pretresom stana N. P. iz Aleksinca, pronađeno je oko 160 grama marihuane, semenke indijske konoplje, kao i drobilica sa ostacima sasušene marihuane.

Takođe, u stanu muškarca (43) iz okoline Aleksinca policajci su pronašli 41 semenku indijske konoplje, kao i oprema za uzgoj marihuane, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava.

Kako je saopštila PU Zaječar, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, L. M, M. L. i N. P. koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.

Izvor


# policija narkotici dileri hapšenje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima