Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zaplenjeno skoro kilogram i po marihuane, 120 grama amfetamina i 105 tableta buprenorfina

rss

30.01.2021. Blic

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsila je A.K. (35) i M. I. (30) iz Leskovca nakon što je u okolini Aleksinca u automobile u kojem su se nalazili osumnjičeni ispod suvozačevog sedišta pronašla paketiće sa oko 460 grama marihuane, 120 grama amfetamina i 105 tableta buprenorfina.

Foto: Blic / Mup.rs

Oni se sumnjiče za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, A. K. i M. I. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ovo je druga zaplena droge koja je prevožena automobilom I hapšenje dilera za protekla dva dana. Kako je saopšteno iz niške Policijske uprave prethodnog dana policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsila je N. I. (18) i U. I. (22) iz ovog grada zbog sumnje da su iz automobila izbacili paket sa oko 880 grama marihuane nakon što su se oglušili o naređenje policije da se zaustave. Oni su se potom odvezli u nepoznatom pravcu ali ih je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, N. I. i U. I. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Izvor


# policija automobil droga narkotici hapšenje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima