Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ухапшене четири особе, у становима лабораторије, опрема, дрога у теглицама

rss

08.04.2021. Телеграф.рс

Сокобањска полиција је у оквиру акције "Гнев", у стану Л. М. (26) пронашла 15 теглица са 474 грама марихуне, теглицу са 325 грама хашиша, семенке индијске конопље и вагицу за прецизно мерење, саопштила је ПУ Зајечар.

Ухапшене четири особе, у становима лабораторије, опрема, дрога у теглицама

Полиција је у стану М. Л. (41) пронашла импровизовану лабораторију за узгој марихуане, стабљике индијске конопље, семенке ове биљке и око 48 грама кристал метамфетамина, а претресом стана Н. П. из Алексинца, пронађено је око 160 грама марихуане, семенке индијске конопље, као и дробилица са остацима сасушене марихуане.

Такође, у стану мушкарца (43) из околине Алексинца полицајци су пронашли 41 семенку индијске конопље, као и опрема за узгој марихуане, па ће против њега по налогу надлежног тужилаштва бити поднета кривична пријава.

Како је саопштила ПУ Зајечар, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, Л. М, М. Л. и Н. П. који су ухапшени због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени тужиоцу.

Извор


# полиција наркотици дилери хапшење
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима