Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Medalje sa festivala borilačkih sportova

rss

16.11.2015.

Fantastični rezultati mladih takmičara aleksinačkog kluba Nif na Festivalu borilačkih sportova u Sofiji, u Bugarskoj

Medalje sa festivala borilačkih sportova

U nedelju, 15. novembra 2015. god. u sportskoj dvorani "Hristo Botev" u Sofiji, u Bugarskoj, održan je Festvival borilačkih sportova u organizaciji Sportske asocijacije MUP-a Republike Bugarske, Bugarske tekvondo federacije, Bugarske ju jitsu federacije, Bugarske nacionalne karate federacije i Centralnog policijskog karate i džiu džicu kluba.

Na Festivalu su održana takmičenja na čak 7 borilišta u tekvondou, karateu, džiu džici, brazilskoj džiu džici i policijskoj samoodbrani, nastupilo je 521 takmičar iz 47 klubova iz Bugarske i Srbije.

Takmičenje u džiu džici je održano samo u mlađim uzrasnim kategorijama "nade" i "kadeti", na kome su nastupili izabrani samo naši najbolji takmičari koji su tokom cele 2015. godine postizali zapažene rezultate na mnogim takmičenjima.

Naši takmičari osvojili su ukupno 6 zlatnih medalja čime su u generalnom plasmanu zauzeti 2. mesto i osvojili pehar - iza prvoplasiranog kluba "Dinamo" Ruse iz Bugarske.

Zlatne medalje osvojili su:
- Petrović Nikola iz Moravca, u kategoriji nade -34kg
- Bogdanović Andrija iz Aleksinca, u kategoriji nade -45kg
- Miljković Miloš iz Vakupa, u kategoriji nade -60kg
- Antić Nenad iz Aleksinca, u kategoriji nade -66kg
- Ivanović Katarina iz Aleksinca, u kategoriji nade (Ž) -63kg
- Pejčić Nemanja iz Aleksinca, u kategoriji kadeti +81kg

Svi naši takmičari su pokazali svoj raskošni taletant, ukazali da se narednih godina na njih može ozbiljno računati i po ko zna koji put pokazali da se u našem klubu odlično radi sa mlađim kategorijama. Posebno su izdvojili Nikola Petrović i Nemanja Pejčić koji su u tri odnosno četiri borbe primenili odlično pripremljene taktičke varijante.

Naše najmlađe takmičare predvodio je pom. trener Slađan Petrović, dok je ulogu glavnog sudije na borilištu br. 3 imao naš međunarodni sudija Dragan Trajković.


# džiu džicu N&F džiu džicu klub NIF festival Dragan Trajković Slađan Petrović Nikola Petrović Bugarska borilački sportovi Nemanja Pejčić
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima