Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Festival borilačkih sportova u Bugarskoj: 13 medalja za mlade borce

rss

21.11.2016.

Borci aleksinačkog Džudo i džui džicu kluba N&F učestovovali su na festivalu borilačkih sportova u Sofiji.

Festival borilačkih sportova u  Bugarskoj: 13 medalja za mlade borce

U nedelju, 20. novembra 2016. god. u sportskoj dvorani "Arena Armec" u Sofiji, u Bugarskoj, održan je Festival borilačkih sportova u organizaciji Bugarske džiu džicu federacije, Bugarske tekvondo federacije, Bugarske nacionalne karate federacije, Sportske asocijacije Republike Bugarske i Centralnog policijskog karate i džiu džicu kluba.

Na Festivalu su održana takmičenja na 5 borilišta u tekvondou, karateu, džiu džicu, brazilskoj džiu džicu i policijskoj samoodbrani, nastupilo preko 600 takmičara iz oko 70 klubova iz Bugarske, Srbije i Makedonije.

Naši takmičari nastupili su u kategorijama: poletaraca, pionira, nada, kadeta i juniora, i svojili ukupno 13 medalja: 3 zlatne, čak 6 srebrnih i 4 bronzane, čime su u generalnom plasmanu zauzeti visoko 4. mesto. Ostaje žal za izgubljenih 6 finalnih borbi.

Zlatne medalje osvojili su: Bogdanović Andrija, Ivanović Katarina, Pejčić Nemanja.

Srebrne medalje osvojili su: Korlat Andrej, Janković David, Antić Nenad, Miljković Miloš, Pavlović Martin, Jović Stefan.

Bronzane medalje osvojili su: Ivanović Mihajlo, Milošević Veljko,  Miladinović Luka, Milosavljević Andrija.

Naši takmičari su pokazali svoj raskošni talenat, posebno su se izdvojili Andrija Bogdanović, Katarina Ivanović, Nemanja Pejčić, Martin Pavlović i Stefan Jović koji su u svojim borbama uspešno primenili taktičke varijante, ukazali da se na njih narednih godina može ozbiljno računati i po ko zna koji put pokazali da se u našem klubu odlično radi sa mlađim kategorijama.

Na Festivalu je sudila tročlana sudijska ekipa iz Aleksinca: Dragan Trajković, Mlađan Grujić i Milan Nikolić.

Komentara: 0


# džiu džicu festival Dragan Trajković Bugarska borilački sportovi Katarina Ivanović Nemanja Pejčić Mlađan Grujić Martin Pavlović Milan Nikolić Andrija Bogdanović Stefan Jović NiF Sofija (Bugarska)
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima