Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Медаље са фестивала борилачких спортова

rss

16.11.2015.

Фантастични резултати младих такмичара алексиначког клуба Ниф на Фестивалу борилачких спортова у Софији, у Бугарској

Медаље са фестивала борилачких спортова

У недељу, 15. новембра 2015. год. у спортској дворани "Христо Ботев" у Софији, у Бугарској, одржан је Фествивал борилачких спортова у организацији Спортске асоцијације МУП-а Републике Бугарске, Бугарске теквондо федерације, Бугарске ју јитсу федерације, Бугарске националне карате федерације и Централног полицијског карате и џиу џицу клуба.

На Фестивалу су одржана такмичења на чак 7 борилишта у теквондоу, каратеу, џиу џици, бразилској џиу џици и полицијској самоодбрани, наступило је 521 такмичар из 47 клубова из Бугарске и Србије.

Такмичење у џиу џици је одржано само у млађим узрасним категоријама "наде" и "кадети", на коме су наступили изабрани само наши најбољи такмичари који су током целе 2015. године постизали запажене резултате на многим такмичењима.

Наши такмичари освојили су укупно 6 златних медаља чиме су у генералном пласману заузети 2. место и освојили пехар - иза првопласираног клуба "Динамо" Русе из Бугарске.

Златне медаље освојили су:
- Петровић Никола из Моравца, у категорији наде -34кг
- Богдановић Андрија из Алексинца, у категорији наде -45кг
- Миљковић Милош из Вакупа, у категорији наде -60кг
- Антић Ненад из Алексинца, у категорији наде -66кг
- Ивановић Катарина из Алексинца, у категорији наде (Ж) -63кг
- Пејчић Немања из Алексинца, у категорији кадети +81кг

Сви наши такмичари су показали свој раскошни талетант, указали да се наредних година на њих може озбиљно рачунати и по ко зна који пут показали да се у нашем клубу одлично ради са млађим категоријама. Посебно су издвојили Никола Петровић и Немања Пејчић који су у три односно четири борбе применили одлично припремљене тактичке варијанте.

Наше најмлађе такмичаре предводио је пом. тренер Слађан Петровић, док је улогу главног судије на борилишту бр. 3 имао наш међународни судија Драган Трајковић.


# џиу џицу N&F џиу џицу клуб НИФ фестивал Драган Трајковић Слађан Петровић Никола Петровић Бугарска борилачки спортови Немања Пејчић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима