Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održano atletsko takmičenje „Brzinom do zvezda“

rss

28.03.2022. Opština Aleksinac

Atletsko takmičenje „Brzinom do zvezda“ za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola za opštinu Aleksinac održano je danas na gradskom stadionu u Aleksincu.

Održano atletsko takmičenje „Brzinom do zvezda“

Predsednik opštine Dalibor Radičević otvorio je takmičenje u ime opštine Aleksinac i tom prilikom pozdravio sve prisutne i izrazio veliko zadovoljstvo što je Aleksinac uključen u Atletski savez Srbije i karavan „Brzinom do zvezda“. Poručio je deci da je sport i zdrav način života nešto na šta svi moraju da obrate pažnju, da manje vremena provode uz telefone i kompjutere, a više da se posvete igri i učenju.

Opštinu Aleksinac na Republičkom takmičenju predstavljaće učenici Strahinja Stanković, Uroš Jović, Lara Miletić i Anđela Miljković iz OŠ „Ljupče Nikolić“ iz Aleksinca, Tadija Stanković, Konstantin Džonić i Kristina Mihajlović iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Žitkovca, Una Marković iz OŠ „Aca Sinadinović“ iz Loćike, Anđelija Glišić i Martin Kostić iz OŠ „Stojan Živković Stole“ iz Trnjane, Julija Tasić, Petra Cvetković, Pavle Zdravković, Ledir Čočaj i Novak Miletić iz OŠ „Vožd Karađorđe“ iz Aleksinca, Dunja Živković iz OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Aleksinačkog Rudnika i Ilija Mitrović iz OŠ „Sveti Sava“ iz Subotinca.

Organizator takmičenja je Savez za školski sport opštine Aleksinac u saradnji sa Atletskim savezom Srbije, a glavni pokrovitelj projekta je Yettel Srbija.


# predsednik opštine atletika Dalibor Radičević deca takmičenje učenici Savez za školski sport stadion
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima