Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dodela pohvala i priznanja, sportskim organizacijama i sportistima

rss

01.02.2023. Nikola Mitić

U Centru za kulturu i umetnist pred punom salom mahom sportista održana je svečana dodela nagrada sportistima sa teritorije opštine Aleksinac i sportskim organizacijama kao i saradnicima Sportskog Saveza Opštine Aleksinac.

Dodela pohvala i priznanja, sportskim organizacijama i sportistima

Na samom početku svečane dodela priznanja Milica Krasić otpevala je Himnu Republike Srbije. OŠM "Vladimir Đorđević" izvela je par numera na klaviru, harmonici ali i predivnim glasom obradovala publiku pesmom.
Usledio je kratak pregled aktivnosti Sportskog saveza Opštine Aleksinac koji je producirao, montirao i osmislio Radio Aleksinac u vidu video priloga.
Prisutnima se obratio Bojan Mladenović Predsednik Sportskog Saveza, gde je pozdravio sve prisutne, zatim se skupu obratio predsednika Opštine Aleksinac gospodin Dalibor Radičević gde je svim sportistima poželeo dobro zdravlje i još puno ovakvih uspeha.

Priznanja su uručena za perspektivne sportiste:

Tadija Ilić - FK "Rudar 2016" Aleksinački Rudnik,
Mihail Džunić FK "RADNIČKI" Niš,
Mia Filipović SU "PIN" Aleksinac,
Veljko Manojlović DžK "ALEKSINAC" ,

Priznanja za postignute rezultate otišla su u ruke:
Jana, Jovana Adamović i Tijana Radovanović STŠ "ŠUMATOVAC" SU "RIBOLOVAC" iz Aleksinca.

Priznanje za doprinos u razvoju sporta ove godine pripala je PSK "BRĐANKA" iz Aleksinca,

Priznanje kao najboljem sportisti lica sa invaliditetom dodeljeno je Aleksandru Stojkoviću iz muškog Rukometnog kluba,

Priznanje za najboljeg sportskog radnika otišla je u ruke predsednika Fudbalskog Saveza Opštine Aleksinac Milana Jovanovića,

Priznanje za najboljeg trenera pripalo je Draganu Trajkoviću iz DžiDžK "NIF" iz Aleksinca,

Priznanje je pripalo i najboljem mladom sportisti (do 12 godina) Fukašinu Stojkoviću ispred PK "SVETI SAVA" iz Niša, kao i najboljoj mladoj sportistkinji (do 12 godina) Jovani Stojanović ispred GK "NIŠ 75" iz Niša.
Priznanje je dodenjeno i najboljoj juniorki (do 18 godina) Emini Mladenović ispred KK "ŠUMATOVAC" iz Aleksinca, a za najboljeg junior (do 18 godina) proglašen je Nikola Stojanović ispred OFK "NAPREDAK 1929" iz Aleksinca i KMF "BRĐANKA" iz Aleksinca.

Priznanje za najboljeg seniora pripalo je Nikoli Trajkoviću iz DžiDžK "NIF" iz Aleksinca, a priznanje za najbolju seniorku pripalo je Milici Vučković ispred "IMPULS DžIM" iz Aleksinca

.

Priznanje za životno delo pripalo je Draganu Bankoviću.
Priznanje najboljem mladom sportskom kolektivu ove godine uručeno je OŠF "VUKOVI" iz Aleksinca,

Priznanje za najbolji sportski koletiv uručeno je KK "NAPREDAK" iz Aleksinca. U ime nagrađenih prisutnima se obratio Dragan Trajković i govorio o rezultazima u sportu na teritoriji naše opštine.

Do sledeće godine još mnogo uspeha i dobrog zdravlja.

Foto: Nikola Mitić


# Aleksinački Rudnik opština Dalibor Radičević Centar za kulturu i umetnost Radio Aleksinac Dragan Trajković nagrada Bojan Mladenović sportski savez dodela
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima