Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Додела похвала и признања, спортским организацијама и спортистима

rss

01.02.2023. Никола Митић

У Центру за културу и уметнист пред пуном салом махом спортиста одржана је свечана додела награда спортистима са територије општине Алексинац и спортским организацијама као и сарадницима Спортског Савеза Општине Алексинац.

Додела похвала и признања, спортским организацијама и спортистима

На самом почетку свечане додела признања Милица Красић отпевала је Химну Републике Србије. ОШМ "Владимир Ђорђевић" извела је пар нумера на клавиру, хармоници али и предивним гласом обрадовала публику песмом.
Уследио је кратак преглед активности Спортског савеза Општине Алексинац који је продуцирао, монтирао и осмислио Радио Алексинац у виду видео прилога.
Присутнима се обратио Бојан Младеновић Председник Спортског Савеза, где је поздравио све присутне, затим се скупу обратио председника Општине Алексинац господин Далибор Радичевић где је свим спортистима пожелео добро здравље и још пуно оваквих успеха.

Признања су уручена за перспективне спортисте:

Тадија Илић - ФК "Рудар 2016" Алексиначки Рудник,
Михаил Џунић ФК "РАДНИЧКИ" Ниш,
Миа Филиповић СУ "ПИН" Алексинац,
Вељко Манојловић ЏК "АЛЕКСИНАЦ" ,

Признања за постигнуте резултате отишла су у руке:
Јана, Јована Адамовић и Тијана Радовановић СТШ "ШУМАТОВАЦ" СУ "РИБОЛОВАЦ" из Алексинца.

Признање за допринос у развоју спорта ове године припала је ПСК "БРЂАНКА" из Алексинца,

Признање као најбољем спортисти лица са инвалидитетом додељено је Александру Стојковићу из мушког Рукометног клуба,

Признање за најбољег спортског радника отишла је у руке председника Фудбалског Савеза Општине Алексинац Милана Јовановића,

Признање за најбољег тренера припало је Драгану Трајковићу из ЏиЏК "НИФ" из Алексинца,

Признање је припало и најбољем младом спортисти (до 12 година) Фукашину Стојковићу испред ПК "СВЕТИ САВА" из Ниша, као и најбољој младој спортисткињи (до 12 година) Јовани Стојановић испред ГК "НИШ 75" из Ниша.
Признање је додењено и најбољој јуниорки (до 18 година) Емини Младеновић испред КК "ШУМАТОВАЦ" из Алексинца, а за најбољег јуниор (до 18 година) проглашен је Никола Стојановић испред ОФК "НАПРЕДАК 1929" из Алексинца и КМФ "БРЂАНКА" из Алексинца.

Признање за најбољег сениора припало је Николи Трајковићу из ЏиЏК "НИФ" из Алексинца, а признање за најбољу сениорку припало је Милици Вучковић испред "ИМПУЛС ЏИМ" из Алексинца

.

Признање за животно дело припало је Драгану Банковићу.
Признање најбољем младом спортском колективу ове године уручено је ОШФ "ВУКОВИ" из Алексинца,

Признање за најбољи спортски колетив уручено је КК "НАПРЕДАК" из Алексинца. У име награђених присутнима се обратио Драган Трајковић и говорио о резултазима у спорту на територији наше општине.

До следеће године још много успеха и доброг здравља.

Фото: Никола Митић


# Алексиначки Рудник општина Далибор Радичевић Центар за културу и уметност Радио Алексинац Драган Трајковић награда Бојан Младеновић спортски савез додела
@cekulaleksinac @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима