Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

NIF na 4. Međunarodnom sajmu sporta

rss

01.12.2015.

Od 27.-29. novembra 2015. u hali 1 Beogradskog sajma održan je 4. Međunarodni sajam sporta u organizaciji Ministarstva sporta i omladine Republike Srbije, na kome su prezentovani svi zastupljeni sportovi u našoj zemlji.

NIF na 4. Međunarodnom sajmu sporta

Svaka grana sporta je imala svoj štand na kome je prikazala specifičnost i znamenje svog sporta kao i način takmičenja, dok su na postavljenim sportskim terenima takmičari radili praktičnu demostraciju.

Demonstraciju džiu džicu sporta na tatamiju radili su četvoro najboljih članova Reprezentacije Srbije u kategoriji juniora, među kojima je bio i najbolji takmičar aleksinačkog kluba Nikola Trajković.

Na štandu Džiu džicu saveza Srbije pored predstavnika rukovodstva, trenera i sudija saveza, bio je i naš trener Dragan Trajković.

Naš trener je kao predstavnik Džiu džicu Saveza Srbije u subotu i nedelju, 28. i 29.11.2015. god. u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije učestvovao na 10. Nacionalnom seminaru za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije i dobio sertifikat čime je stavio tačku na veoma uspešnu takmičarsku 2015. godinu.

Sajam je po prvi put posetila i delagacija Sportskog saveza Aleksinca na čelu sa predsednikom Bojanom Mladenović, koji su pored ostalog pratili i praktičnu demonstaciju džiu džicu sporta.


# džiu džicu Nikola Trajković Beograd N&F džiu džicu klub NIF Dragan Trajković Bojan Mladenović sportski savez sajam sporta
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima