Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Upozorenje: spremite se za krah evra

rss

29.05.2012. Nikola Marinković

Dok nove vlasti na svim niovima nastavljaju sa pričom o Evropskoj uniji, mi vas pripremamo za realniji scenario – evro će propasti!

Odmah po završetku parlamentarnih, predsedničkih, pokrajinskih i svih drugih izbora, predstavnici stranaka koje su osvojile ili ukrale dovoljno mandata da formiraju vlast, odmah su nastavile sa pričom o priključivanju Evropskoj uniji. Mi, sa druge strane, upozoravamo na vreme: sprema se kolaps evra, a posle toga, sve je moguće što se tiče budućnosti Evropske unije.


Osiguravajuća kuća Lojd iz Londona već je počela da se sprema za krah evrozone. Sa druge strane, Joška Fišer, jedan od nemačkih diplomata iz '90-tih, kada je Amerika bila na vrhuncu snage, rekao je da se sve mora učiniti da se evro sačuva, jer je on faktor političke stabilnosti evrpske unije, te da je potrebno federalizovati EU na način na koji su federalizovane SAD posle Građanskog rata.

Takođe, švajcarska nacionalna banka dobila je nalog od države da se spremi za potpuni kolaps evra. Šta se to sprema?

Evrozona i grupa Bilderberg
Ser Martin Džejkomb, koji 1985. prisustvovao sastanku grupe Bilderberg, koja je još 1955. predvidela stvaranje jedinstvene evropske valute, ističe da je kolaps evrozone vrlo blizu, ukoliko Grčka napusti zajedničku valutu.

Taj scenario predviđa i viši saradnik Instituta za međunarodnu ekonomiju pri grupi Bilderberg, Arvid Subramanian, ističući da Grčkoj nikako ne bi trebalo dozvoliti da napusti zajedničku valutu, jer bi to otvorilo put za druge zemlje, čime bi trajno bio uništen san o velikoj Evropskoj državi!

Prema navodima Pola Džozefa Votsona, saradnika sajta prisonplanet.com, grupa Bilderberg „očajnički želi da sačuva evrozonu, jer je ona osnov njene globalne finansijske agende za stvaranje regionalnih valuta i brižljivo vođenih birokratskih federacija poput Evropske unije.“

Dakle, globalna elita je u panici, jer je projekat evrozone i evropske unije mrtav projekat. Ko god je, uz ironičan osmeh, više aludirajući na sudbinu srpskog naroda, rekao da dok mi dođemo do Evropske unije, ona će se raspasti, bio je u pravu.

Nesposobnst naših političara, koji i dalje istrajavaju na ovom putu, pokazuje da su u najmanju ruku slepi da prepoznaju svetske tokove, a u najgorem slučaju plaćeni da Srbiju, primanja njenih građana i njene resurse prodaju moćnicima koji su iscrpli skoro sve što se iz starog kontinenta iscrpsti moglo, pa bi, pre propasti svog projekta, da isisaju još malo.

Ovo ne važi samo za Srbiju, već za sve zemlje koje još uvek nisu pristupile EU. Čudno li je, njih većinom čine države u kojima živi srpski narod...


 

Komentara: 0


# Grčka
@ 

[ Dodaj komentar ]