Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Teški pregovori oko vlasti

rss

03.10.2013. Vizionar

U Aleksincu sve male političke partije kroje sudbinu

Teški pregovori oko vlasti

U Aleksincu, od dana stupanja na vlasti SNS-SPS-URS, svi su pomislili da su došli mnogo bolji dani za Aleksinčane, međutim!?!?!?!

Ima izreka jednom Srbin uvek Srbin - zašto?, pa svi su mislili, da su same stranke SNS-SPS-URS, sposobne da budu u vlasti, ali pojavljuju se i i politički partneri, ili takozvani "KOALICIONI PARTNERI".

Sami koalicioni partneri su sastavljeni od ljudi koji imaju samo svoje lične interese, ali su usto dobili po jednog ili  ti po dva odbornička mesta, taman toliko da mogu da ucenjuju. Onda smo dobili veliku koaliciju SPS-PUPS-JS i POKRET VETERANA, gde JS ničim izazvani dobijaju dva odbornička mesta, a POKRET VETERANA jedno odborničko mesto. Dobijamo zamenika predsednika skupštine, zatim zamenika direktora direkcije i urbanizam, kadrove JS  koji u predizbornoj kampanji nisu imali ni 50 glasova. Odmah iza njih su plaćeni većnik i bivši direktor Biblioteke kadrovi Pokreta Veterana. koji doduše se pokazaše dobro u predizbornoj kampanji. ali nažalost sve što je vredelo u opštinskom odboru brzo je izašlo iz te stranke.

Na kraju imamo i malu stranku koju vuče SNS Pokret Socijalista koji nažalost ništa više ne dobiše do jedno radno mesto u domu za decu. Kada se sve skupi i podeli dobijamo da male stranke jednostavno vrše pritisak na velike stranke ucenom, tj. ako neko nekog ne zaposli izaćićemo iz vlasti, pregovaraćemo sa opozicijom i nažalost sve se svodi na to krpi, trpi, moli, obećavaj, ali to je politika i to je suština vođenje politike.

Komentara: 5


# Pokret Socijalista Pokret Veterana Ničim izazvan
@poksocijalista @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Milan 03.10.2013.
  Molim Vas, proverite pravopis pre objavljivanja teksta.

 • (+0) (-0)

  Rade 03.10.2013.
  Baš "pomisleli"? A i Srbin je nekako mali "srbin".

 • (+0) (-0)

  Sramota za sajt 03.10.2013.
  Nazovi novinar - nazovi tekst. Pismeni citaoci su vec odustali kod prve recenice. Tako je to kad ''novinare'' vodi mrznja a ne profesija.

 • (+0) (-0)

  mentor 03.10.2013.
  hahaha citam komentare kao boli istina pa ne citajte pravopis nego ISTINU

 • (+0) (-0)

  Mister X 23.10.2013.
  Ej,ljudi,ma kad ce neko da skloni onog celavog nepismenog medicinskog brata,bez koga izgleda ne moze ni jedna vlast ?
  Pa zar stvarno nemaju nekog kasvetnijeg od njega? On je velika bruka za svaku vlast,cim ga vidis a tek kad otvori usta ,uzas!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima