Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Maksi Ko nema veze sa ukradenim šinama

rss

05.06.2014. D. Ostojić

Kako jedna nespretno sročena vest može da napravi zabunu i nanese štetu
firmi, najbolje govori današnji događaj.

Maksi Ko nema veze sa ukradenim šinama

Železnice Srbije su pokrenule kontrolu zajedno sa MUP-om, jer su imale informacije da deo šina biva nelegalno prodavan duž otpada širom Srbije.

U zvaničnoj vesti koju su Železnice objavile zajedno sa agencijom Beta naveli su da je 400 tona tih šina nađeno u Donjem Adrovcu, gde se nalazi stovarište sekundarnog otpada firme Maksi Ko iz Aleksinca. I sajt AleksinacNet je zvanično preneo tu vest, kao što u originalu prenosimo i sve druge agencijske vesti Tanjuga, Bete i Foneta, u kojima se spominje Aleksinac.

Naime, pretraživači vesti su tako podešeni da detektuju sve vesti na internetu u kojima se spominje Aleksinac. Tako smo i preneli ovu vest, bez želje da ikome naudimo, a ponajmanje ljudima iz firme Maksi Ko.

Nakon detaljne kontrole sektora za privredni kriminal, zapisnički je utvrđeno da je svih 400 tona šina u Donjem Adrovcu potpuno legalno otkupljeno sa svom pratećom dokumentacijom. Na ovaj način želimo da ukažemo da je vest koju je objavila Beta dovela u zabludu i naše čitaoce, te smo želeli ovim tekstom da javnost obavestimo i prenesemo istinu koja glasi da firma Maksi Ko nema nikakve veze sa ukradenim šinama Železnica Srbije.

Na samom kraju želim da iznesem i svoj lični stav, dovodeći sebe u poziciju da me neko proglasi laskavcem.

Smatram da je firma MaksiKo firma koju svaka lokalna samouprava treba da neguje, evo i zašto.

Od poreza koje plaćaju privatne firme primam platu, kao i svi ostali zaposleni u budžetskim firmama.

Koliko su uspešne lokalne privatne firme tolika će stopa smanjenja nezaposlenosti i biti, jer firme budžetaši ne mogu da prime ovoliko nezaposlenih. To može samo realan privatni sektor. I na kraju, dobro znam da je Maksi Ko donirao toliko novca kako za lečenje bolesnih, izdavanje knjiga, pa do sportskih ekipa u opštini, da je za taj novac sigurno mogao da kupi dva manja stana u Aleksincu.

 

Komentara: 6


# Maksi Ko Železnice Srbije sajt privredni kriminal
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-1)

  sizif 06.06.2014.
  mislim da je Miki toliko jak da mu uopste nije potrebno nikakvo nezakonito poslovanje.

 • (+2) (-0)

  perkan 06.06.2014.
  nema veze sa sinama, sa sahtama, sa radioaktivnim gvozdjem...

 • (+2) (-1)

  Elektra13 06.06.2014.
  "...sajt AleksinacNet je zvanično preneo tu vest, kao što u originalu prenosimo i sve druge agencijske vesti..." Ako težite da budete ozbiljan sajt kome će ljudi verovati i redovno čitati morate proveravati takve vesti a za to ima načina.Nije teško pozvati i proveriti a ne da se odmah ponašate kao žaba koja je nadam se svi znamo šta uradila.I na kraju ceo ovaj tekst je pravdanje i to veoma nevešto a trebao bi da bude izvinjenje(a čak ni te reči nema u tekstu)za učinjenu neprijatnost,nadam se ne i štetu firmi Maksi Co.Ne treba trčati kao ždrebe pred rudu.Pozdrav.

 • (+4) (-1)

  sonja 06.06.2014.
  Maksi Ko je jedna od najuspenijih firmi,ne samo na teritoriji Aleksinca,vec i sire,a onako kako ona posluje i koliko brine o svim svojim radnicima,mnoge firme a i zapos.mogu samo da tako nesto i one pozele.
  I da,ovakvoj firmi,duguje se jedno VELIKO IZVINJENJE.
  No,kao i uvek,od toga nema nista,ostaje nam samo nada da njihov direktor,kao i zaposleni,to nece uzeti za zlo,tim pre,sto svi znaju,koliku i kakvu pomoc MAKSI KO stalno pruza kako fizic.licima tako i prav.Tacnije pomaze svima koji joj se obrate za pomoc.
  Lako je nekog ocrniti,namerno ili nenamerno,pohvale nam,u zadnje vreme,nesto manjkaju...takvi smo mi ljudi...

 • (+5) (-1)

  realni 06.06.2014.
  haha, ova vest mi izgleda kao da je neko iz Maxi Co ušao u redakciju i stavio pištolj uredniku i bilo piši!!!

 • (+1) (-2)

  Ostojicu, pazi sta pises 07.06.2014.
  Ostojicu , sad treba da te tuze, pa da se pusis. Mnono si poleteo , a ko visoko leti nisko pada


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima