Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Макси Ко нема везе са украденим шинама

rss

05.06.2014. Д. Остојић

Како једна неспретно срочена вест може да направи забуну и нанесе штету
фирми, најбоље говори данашњи догађај.

Макси Ко нема везе са украденим шинама

Железнице Србије су покренуле контролу заједно са МУП-ом, јер су имале информације да део шина бива нелегално продаван дуж отпада широм Србије.

У званичној вести коју су Железнице објавиле заједно са агенцијом Бета навели су да је 400 тона тих шина нађено у Доњем Адровцу, где се налази стовариште секундарног отпада фирме Макси Ко из Алексинца. И сајт АлексинацНет је званично пренео ту вест, као што у оригиналу преносимо и све друге агенцијске вести Танјуга, Бете и Фонета, у којима се спомиње Алексинац.

Наиме, претраживачи вести су тако подешени да детектују све вести на интернету у којима се спомиње Алексинац. Тако смо и пренели ову вест, без жеље да икоме наудимо, а понајмање људима из фирме Макси Ко.

Након детаљне контроле сектора за привредни криминал, записнички је утврђено да је свих 400 тона шина у Доњем Адровцу потпуно легално откупљено са свом пратећом документацијом. На овај начин желимо да укажемо да је вест коју је објавила Бета довела у заблуду и наше читаоце, те смо желели овим текстом да јавност обавестимо и пренесемо истину која гласи да фирма Макси Ко нема никакве везе са украденим шинама Железница Србије.

На самом крају желим да изнесем и свој лични став, доводећи себе у позицију да ме неко прогласи ласкавцем.

Сматрам да је фирма МаксиКо фирма коју свака локална самоуправа треба да негује, ево и зашто.

Од пореза које плаћају приватне фирме примам плату, као и сви остали запослени у буџетским фирмама.

Колико су успешне локалне приватне фирме толика ће стопа смањења незапослености и бити, јер фирме буџеташи не могу да приме оволико незапослених. То може само реалан приватни сектор. И на крају, добро знам да је Макси Ко донирао толико новца како за лечење болесних, издавање књига, па до спортских екипа у општини, да је за тај новац сигурно могао да купи два мања стана у Алексинцу.

 

Коментара: 6


# Макси Ко Железнице Србије сајт привредни криминал
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-1)

  sizif 06.06.2014.
  mislim da je Miki toliko jak da mu uopste nije potrebno nikakvo nezakonito poslovanje.

 • (+2) (-0)

  perkan 06.06.2014.
  nema veze sa sinama, sa sahtama, sa radioaktivnim gvozdjem...

 • (+2) (-1)

  Elektra13 06.06.2014.
  "...сајт АлексинацНет је званично пренео ту вест, као што у оригиналу преносимо и све друге агенцијске вести..." Ako težite da budete ozbiljan sajt kome će ljudi verovati i redovno čitati morate proveravati takve vesti a za to ima načina.Nije teško pozvati i proveriti a ne da se odmah ponašate kao žaba koja je nadam se svi znamo šta uradila.I na kraju ceo ovaj tekst je pravdanje i to veoma nevešto a trebao bi da bude izvinjenje(a čak ni te reči nema u tekstu)za učinjenu neprijatnost,nadam se ne i štetu firmi Maksi Co.Ne treba trčati kao ždrebe pred rudu.Pozdrav.

 • (+4) (-1)

  sonja 06.06.2014.
  Maksi Ko je jedna od najuspenijih firmi,ne samo na teritoriji Aleksinca,vec i sire,a onako kako ona posluje i koliko brine o svim svojim radnicima,mnoge firme a i zapos.mogu samo da tako nesto i one pozele.
  I da,ovakvoj firmi,duguje se jedno VELIKO IZVINJENJE.
  No,kao i uvek,od toga nema nista,ostaje nam samo nada da njihov direktor,kao i zaposleni,to nece uzeti za zlo,tim pre,sto svi znaju,koliku i kakvu pomoc MAKSI KO stalno pruza kako fizic.licima tako i prav.Tacnije pomaze svima koji joj se obrate za pomoc.
  Lako je nekog ocrniti,namerno ili nenamerno,pohvale nam,u zadnje vreme,nesto manjkaju...takvi smo mi ljudi...

 • (+5) (-1)

  realni 06.06.2014.
  haha, ova vest mi izgleda kao da je neko iz Maxi Co ušao u redakciju i stavio pištolj uredniku i bilo piši!!!

 • (+1) (-2)

  Ostojicu, pazi sta pises 07.06.2014.
  Ostojicu , sad treba da te tuze, pa da se pusis. Mnono si poleteo , a ko visoko leti nisko pada


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима