Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zorica Milojković ponovo na čelu Učiteljskog društva Aleksinac

rss

21.06.2014. Radio Aleksinac

Na izbornoj skupštini Učiteljskog društva Aleksinac, koja je održana 18.6., za predsednicu ove organizacije izabrana je Zorica Milojković, koja je tu funkciju obavljala i u prethodnm mandatu.

Zorica Milojković ponovo na čelu Učiteljskog društva Aleksinac

Milojkovićeva, aktuelna dikrektorka Osnovne škole “Jovan Jovanović  Zmaj” sa Aleksinačkog Rudnika, ujedno je bila i jedini predloženi kandidat.

Razmena iskustava, druženje i timsko delovanje na pronalaženju načina za poboljšanje nastave u osnovnim školama glavni su ciljevi udruženja i upravo zato je ono i osnovano, ističe stara-nova predsednica.

- Mi ranije nismo mogli da posećujemo časove jedni drugima, da vidimo kako naše kolege rade. Ali danas kada organizujemo ogledne časove, svi učitelji mogu da odu kod jednog svog kolege na čas, da vide kako radi, kako je promenio taj nastavni oblik, uveo neku inovaciju. To je i svrha postojanja našeg Učiteljskog društva, razmena pedagoških ideja.

Milojkovićeva dodaje da u vremenu ubrzanog tehnološkog razvoja, kada su deci svakodnevno dostupne mnoge informacije, učitelji imaju nimalo lak zadatak da budu originalni, drugačiji i zanimljivi svojim učenicima, jer se gradivo, pogotovu u nižim razredima osnovnih škola, ipak najbolje uči kroz igru.

 

video...

Komentara: 3


# Zorica Milojković škole učiteljsko društvo Jovan Jovanović
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+13) (-1)

  Prosvetni radnik - bez posla 21.06.2014.
  A jel gospoda naucila sve padeze?????

 • (+8) (-1)

  oknaD 21.06.2014.
  u lEPOSAVICU GDE JE DOTICNA STEKLA PROFESURU SLABO BARATAJU SAS PADEZI

 • (+1) (-0)

  Mika 24.06.2014.
  A gde je naucila da zvizdi u prste kad je pogodi pesma?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima