Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Јами дистрикт" и Кокан Младеновић посветили представу Сергеју Трифуновићу

rss

24.11.2018.

Фестивалски одбор 7. Фестивала првоизведених представа у Алексинцу избацио је представу "Утопљена душа" са Сергејом Трифуновићем, али им је "промакао" Кокан Младеновић. Младеновић је у петак увече након извођења његове представе "Јами Дистрикт", која се нашла у такмичарском програму фестивала, изашао на бину, осудио оно што се десило Сергеју Трифуновићу и позвао публику да га поздрави, што је она здушно прихватила. На платну се појавила Трифуновићева слика, док се салом проламао аплауз.

Овације за Сергеја

- У вашем граду су неки људи које је водила глупост, заслепљеност и мржња пре неколико дана донели неке катастрофалне одлуке. Очекују да ми глумимо мајмуне за њихова политикантска доказивања - рекао је између осталог Младеновић.

Јами дистрикт

Претходно је отац Сергеја Трифуновића, Томислав - због кога је наводно представа "Утопљена душа" скинута са репертоара јер је обављао функцију уметничког директора фестивала, па би дошло до "евентуалног сукоба интереса" - поднео оставку на функцију оценивши да се ради о политичкој одмазди према његовом сину.

Текст: Блиц


# Милош Паовић Грујица Вељковић Центар за културу и уметност фестивал Фестивал првоизведених представа Сергеј Трифуновић Кокан Младеновић Тома Трифуновић
@cekulaleksinac @WhistlerDick @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима