Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Чињенице о штетности порнографије

rss

04.02.2016. Bebironac

Модерно доба је уз много квалитетних и добрих ствари донело и неке мање квалитетне, а то је широка распрострањеност порнографије и њена доступност на сваком кораку.

Internet i Pornografija

1.    2000 године број порнографских страница на интернету је био 88.000, а 2004 године се попео на  1,6 милиона.
2.    2002 године. У порнографској индустрији је снимљеном 11.300 филмова, а исте године Холивуд је објавио 470 филмова.
3.    Роццо Сиффриеди један од познатијих глумаца у порно индустрији изјавио је да свако ко се бави професионално потнографским послом или је имао или има неку полну болест.
4.    Танyа Бурлесон глумица каже како глумице трпе да их мушкарци туку по лицу, да се по њиховим телима изливају разне текућине и како тим тортурама и бизарностима нема краја, тако да многи посежу за алкохолом и дрогом јер не могу издржати све то.
5.    Истраживање које је спроведено на 400 испитаника корисника интернета говори, да уживаоци порнографије често пате од депресије и усамљености.
6.    Резултати 46 различитих истраживања везаних за порнографију дала су податке о следећим ризицима:
-    Код конзумената развој девиојантног сексуалног понашања
-    Могућност сексуалног злочина
-    Склоност ка силовању
 
Еволуциом интернета, у великој мери су порасли порнографски садржаји, сајтови за упознавање сеxуалних партнера као сто су: http://beograd.onatrazinjega.net/ , http://leskovac.onatrazinjega.net/ , http://loznica.onatrazinjega.net/, разне социјалне мреже. Будите умерени у свему и сачувајте своју приватносто колико год је то могуће.

 


# здравље интернет секс порнографија
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима