Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У самом центру града најпопуларније место за вршење нужде

rss

06.05.2021. Саша Гидра Марковић

Настављамо причу о познатим градским руглима, безброј локација, мноштво питања. Једно је сигурно питање, шта даље са овим објектима?

У самом центру града најпопуларније место за вршење нужде

Након Трске, Малог цвета и Ветеринарске станице, овог пута се селимо у главну улицу. Свакодневни позиви нашој редакцији од стране читалаца нас све заједно упозоравају у каквом окружењу живимо.

Један од највећег проблема Алексинца је свакако званични градски јавни WC. Постоји неколико локација које несавесни грађани третирају као "дивљи" јавне тоалете. Једна таква локација се налази у самом центру града одмах преко пута градске библиотеке или између пекаре "Спорт" и улаза у једну стамбену зграду.

Свакако сви се можемо сложити да је ово место са напуштеним локалом, одавно мали градски  храм неопеваног смрада и прљавштине.

И није то једина градска оаза олакшавања, имао их још десетине. Али шта ћете кад у граду не постоји јавни WC, не знамо ни да ли је у плану, а сваки нормални човек у  већини случајева у ове изворе заразе не свраћа радо.

Било би лепо да се угледамо на суседну Ражањску општину, а зна се ко треба тамо да се прошета и научи хигијенску лекцију.

Због свих потешкоћа које доноси јавни WC, засад ћемо и даље користити варијанту - чучни у жбун, иди у кафић (ако те пусте), дрво, бандера и моли Бога да нико не наиђе.


# Алексинац Саша Марковић Гидра хигијена
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима