Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U samom centru grada najpopularnije mesto za vršenje nužde

rss

06.05.2021. Saša Gidra Marković

Nastavljamo priču o poznatim gradskim ruglima, bezbroj lokacija, mnoštvo pitanja. Jedno je sigurno pitanje, šta dalje sa ovim objektima?

U samom centru grada najpopularnije mesto za vršenje nužde

Nakon Trske, Malog cveta i Veterinarske stanice, ovog puta se selimo u glavnu ulicu. Svakodnevni pozivi našoj redakciji od strane čitalaca nas sve zajedno upozoravaju u kakvom okruženju živimo.

Jedan od najvećeg problema Aleksinca je svakako zvanični gradski javni WC. Postoji nekoliko lokacija koje nesavesni građani tretiraju kao "divlji" javne toalete. Jedna takva lokacija se nalazi u samom centru grada odmah preko puta gradske biblioteke ili između pekare "Sport" i ulaza u jednu stambenu zgradu.

Svakako svi se možemo složiti da je ovo mesto sa napuštenim lokalom, odavno mali gradski  hram neopevanog smrada i prljavštine.

I nije to jedina gradska oaza olakšavanja, imao ih još desetine. Ali šta ćete kad u gradu ne postoji javni WC, ne znamo ni da li je u planu, a svaki normalni čovek u  većini slučajeva u ove izvore zaraze ne svraća rado.

Bilo bi lepo da se ugledamo na susednu Ražanjsku opštinu, a zna se ko treba tamo da se prošeta i nauči higijensku lekciju.

Zbog svih poteškoća koje donosi javni WC, zasad ćemo i dalje koristiti varijantu - čučni u žbun, idi u kafić (ako te puste), drvo, bandera i moli Boga da niko ne naiđe.


# Aleksinac Saša Marković Gidra higijena
@ Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima