Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одговор директорке Виолете Поповић

rss

08.01.2015.

Одговор директорке вртића Лане на објављено писмо родитеља, поводом епидемије богиња и новогодишње приредбе.

Одговор директорке Виолете Поповић

 

Поштовани родитељу,

Не видим разлог због кога се јавно обраћате, а уз то износите неистину. Као прво, да сте толико савестан родитељ Ви би сте поступили по својој савести и преузели одговорност за своје дете, јер морате признати да родитељ одлучује о свом детету да ли ће да га доведе у вртић или не, јер је он законски заступник свог детета.

Као друго, у поменутом објекту ни једно дете нема богиње у групи која је приказивала приредбу за Нову годину, па самим тим могу констатовати да износите неистину. Како је то могуће, чак и да Вам је неко „саветовао“ да доведете дете са богињама у вртић, не обавестите то исто руководство које прозивате овде, већ се јавно обраћате? Ви чак и не знате, нисте сигурни већ тврдите да „Ово сигурно није идеја васпитачица, већ неког одозго“!? Да сте стварно здравствени радник, знали би сте да је особа најинфективнија у периоду док богиње не „избију“, тако да је дете већ могло да „пренесе“ исте у том периоду.

Била бих захвална, како онима који упућују различите неистине о раду вртића, тако и господину Остојићу да не пишу о истима, јер толико је неистина изнесено, а све са циљем ом аловажавања и приказивања нереалне слике о раду предшколске Установе. За разлику од оних који износе неистину, а при том се не потписују, ја одговорно стојим иза сваке своје изговорене речи.

Виолета Поповић, директор ПУ.


# Душан Остојић Лане ПУ Виолета Поповић Нова година богиње
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима