Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Хаос у вртићу се наставља...

rss

09.10.2015. Д. Остојић

Пожар лоше атмосфере у вртићу никако да се угаси. Након вишедневних петиција које су радници потписивали, овога пута на ред је дошло утврђивање одговорности дела запослених.

Хаос у вртићу се наставља...

Наиме, у јавност су процурели документи из управе предшколске установе Лане. По информацијама које смо добили делу српских медија су достављени поверљиви документи из вртића. У документима које је неко од запослених проследио новинарима јасно стоји тачан износ боравка директорке вртића Лане на Златибору у хотелу Мона. Наиме неко је из администрације вртића доставио тачан износ трошкова боравка од 140.000 динара колико је боравак у Мони плаћен парама општинског буџета.

У вртићу је покренута истрага како би се утврдио идентитет запосленог који је копије службених докумената проследио медијима.

Виолета Поповић је алексиначку јавност поделила на групу оних који је апсолутно подржавају, као и оне који сматрају да су дешавања у врићу брука за установу.

У коментару који нам је доставила Александра С. јасно се износи став подршке директорки:

"Остојићу заиста није фер то што радиш, блатиш директорку писањем на сајту, како те није срамота. Та Виолета ти је дозволила да упишеш дете у вртић и то код васпитачице које су чувале твоје старије дете."

С друге стране, Ивана Л. тврди да је ситуација око вртића у јавности нанела несагледиве штете овој установи:

"Ред би био да неко од локалних општинских функционера изађе и јасно изнесе став о свим дешавањима у вртићу. да се на ову тему једном стави тачка. Да се зна да ли ће директорка задржати подршку руководства општине или не".

Да су текстови о вртићу својеврстан хит на интернету говори и податак да су текстови на тему вртића до сада отворени близу 20.000 пута, а да је укупан број коментара на те текстове достигао број од близу 400.

Алексинац Нет ће наставити да прати дешавања у вртићу.


# Душан Остојић Лане ПУ Виолета Поповић Алексинац.Нет
@zubarcina @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима