Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odgovor direktorke Violete Popović

rss

08.01.2015.

Odgovor direktorke vrtića Lane na objavljeno pismo roditelja, povodom epidemije boginja i novogodišnje priredbe.

Odgovor direktorke Violete Popović

 

Poštovani roditelju,

Ne vidim razlog zbog koga se javno obraćate, a uz to iznosite neistinu. Kao prvo, da ste toliko savestan roditelj Vi bi ste postupili po svojoj savesti i preuzeli odgovornost za svoje dete, jer morate priznati da roditelj odlučuje o svom detetu da li će da ga dovede u vrtić ili ne, jer je on zakonski zastupnik svog deteta.

Kao drugo, u pomenutom objektu ni jedno dete nema boginje u grupi koja je prikazivala priredbu za Novu godinu, pa samim tim mogu konstatovati da iznosite neistinu. Kako je to moguće, čak i da Vam je neko „savetovao“ da dovedete dete sa boginjama u vrtić, ne obavestite to isto rukovodstvo koje prozivate ovde, već se javno obraćate? Vi čak i ne znate, niste sigurni već tvrdite da „Ovo sigurno nije ideja vaspitačica, već nekog odozgo“!? Da ste stvarno zdravstveni radnik, znali bi ste da je osoba najinfektivnija u periodu dok boginje ne „izbiju“, tako da je dete već moglo da „prenese“ iste u tom periodu.

Bila bih zahvalna, kako onima koji upućuju različite neistine o radu vrtića, tako i gospodinu Ostojiću da ne pišu o istima, jer toliko je neistina izneseno, a sve sa ciljem om alovažavanja i prikazivanja nerealne slike o radu predškolske Ustanove. Za razliku od onih koji iznose neistinu, a pri tom se ne potpisuju, ja odgovorno stojim iza svake svoje izgovorene reči.

Violeta Popović, direktor PU.

Komentara: 12


# Dušan Ostojić Lane PU Violeta Popović Nova godina boginje
@zubarcina @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+24) (-4)

  Japa 08.01.2015.
  Pa Zena ti lepo rekla Ostojicu, navrzo si se na nju ko .................., pisi malo o malverzacijama u Internatu, o novim profesorima u Gimnaziji haha ako smes

 • (+12) (-17)

  alex 09.01.2015.
  Ovo mi sve lici na onu narodnu NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA. Iz mog iskustva ,ovo nije usamljeni slucaj. I krajnje neprofesionalno obracanje javnosti za jednog direktora ustanove. Ne napadajte nego resavajte problem.

 • (+15) (-13)

  Roditelj 09.01.2015.
  A zašto direktorka nije odgovorila na druge tekstove kao na primer onaj o kriterijumi za upis deteta u vrtić? Bili bismo zahvalni da i na njega odgovori i kaže zašto se ne poštuje Pravilnik i zašto i Pravilnik nije okačen na sajtu Ustanove u delu "propisi" već samo Zakon.

  Ako je neko zaboravio ....

  http://www.aleksinac.net/kolumne/roditelj-bez-rakije.html

 • (+10) (-11)

  bibi 09.01.2015.
  <sve je laz,samo pusta laz....> da se ubaci u repertoar za zabave....

 • (+9) (-16)

  "prenaglasena senka iznad ociju" 10.01.2015.
  Bolesne dece je bilo na priredbi i tu vise nema diskusije! Ovo i jeste taktika "napad je najbolja odbrana"kako bi se skrenula paznja sa problema. Inace, brzeg odgovora od strane nadleznih nije bilo u istoriji foruma,jer je sve sto se desilo tacno. Cak i da ideja nije dosla "odozgo", sve ovo dosta govori o stanju u vrticu, disciplini i nadleznostima. U svakom slucaju odgovornost bi morala da ide odozgo. Ovo je ozbiljan prekrsaj i ozbiljno su ugrozena prava zdrave dece, narocito onih sa oslabljenim imunitetom kod koji bolest moze da da komplikacije na plucima, mozgu itd.

 • (+19) (-10)

  vaspitačica 11.01.2015.
  I dalje pišete laži. Neka dođe taj roditelj koji je uopšte napisao tekst, ako takav postoji. Mislim da je taj roditelj izmišljen i da je neko napisao to što jeste samo da bi pobunjivao narod i širio paniku. Bolesne dece na priredbi nije bilo.

 • (+21) (-8)

  Smisljene Afere 11.01.2015.
  Svaka cast ovoj Direktorici. Sigurno ovaj Ostojic ima nesto protiv nje kad je ovoliko napada

 • (+10) (-14)

  alerksinčanka 12.01.2015.
  Pogledajte sajt revizora RS, pročitatjte izveštaj revizora o ovoj ustanovi.

 • (+2) (-11)

  roze karmin 12.01.2015.
  Boze mili, cuda VELIKOGA u zemlji Srbiji.......mislim sta reci.....

 • (+6) (-9)

  bumbar 12.01.2015.
  Stvarno treba procitati izvestaj revizorske komisije, ko ima koliko uvecanje plate svakog meseca, direktorka 20%, saradnik za opste i pravne poslove 30%,strucni saradnik psiholog 30%,vaspitac 10% i 13%, medicinska sestra vaspitac 10%,sef racunovodstva 6%,magacioner 10%,sef kuhinje 15%........ili mozda i oni iznose neistinu......

  Procitajte ceo izvestaj!!!!!!!

 • (+4) (-5)

  marina 19.01.2015.
  Poslovica kaze STO JE GUSTER MANJI TO JE NJEGOVA ZELJA VECA DA POSTANE KROKODIL, ko razume shvatice!

 • (+6) (-7)

  visoke potpetice 20.01.2015.
  Neka udari na Cedine i Nesine kandidatkinje,nacelnikovu zenu, Grujicinu devojku i td., nek ih posalje u neko selo ako sme, ha,ha,ha!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima