Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Неком секу за 8.000, а некога толеришу са 250.000 динара дуга

rss

29.07.2014. Д. Остојић

Нема правде у ЕПС-у.
Епс је започео сечу струје неплатишама у Алексинцу, и то по наређењу једног од 600 Eпсових директора.

Неком секу за 8.000, а некога толеришу са 250.000 динара дуга

Причу започиње наша читатељка З.М.

"Због дуговања од 8000 динара су ми исекли струју у петак у 1 сат поподне, без предходне најаве, без обавештења, ја сам била на послу и дошла сам раније и затекла их како је секу, да би ми господин који ради на тим пословима рекао: да је то његов посао и да он има налог. Кад сам га питала да ми каже где је тај налог и кад сам ја добила упозорење, он ми је рекао да је било на вратима и да није било никог кући. Моје питање, како сме да ми сече струју без да ме обавести, је рекао да идем да видим са његовим шефом, јер ако он не уради то, даће му отказ.

Кад сам отишла код шефа испоставе Алексинац, он је рекао да је он добио налог из Ниша и да он ту не може ништа да уради, и да ако хоћу може да ми реши проблем, да уплатим део сад, а део до краја месеца. Питала сам га чиме да платим кад радим у Бетоњерци где не примамо плату већ 4 месеца, а он ми је рекао да се жалим свом сидинкату који није подржао враћање Бетоњерке у ЕПС, иако су нас они хтели. Остало је да платим тад 2000 динара, а до 30.7. још 6000 динара.

Данас 29.7. су дошли да ми секу струју и кад сам им рекла да имам договор са њиховим шефом, они су рекли да они то не знају и да раде по налогу. Ја сам уплатила дуг, и отишла код шефа да га питам шта би са договором, а он, сав правећи се наиван рече "јаоооо, то је грешка, мора да су узели и твој налог са гомиле, а да нису проверили, ако су ти искључили струју кажи ми да им кажем одмах да је укључе."

Наша читатељка тврди да се ЕПС понаша селективно. Некоме секу струју за 8.000, а некога толеришу и не секу му струју, иако има дуг од 250.000 динара:

"Поуздано знам да људи дугују и преко 250 000 динара и нико их не дира, а мени су исекли струју за дуг од 8.000 динара."

 

Коментара: 3


# струја ЕПС Електропривреда искључење рачун дугови
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+10) (-0)

  neko opet 30.07.2014.
  Ma ne da ne seku za 250.000 dinara nego ne diraju ni one koji imaju preko 500.000 pa i preko 1.000.000 dinara.
  Narocito ne diraju one kojima su isekli struju pa se oni bespravno prikljucili e kod njih je uživancija, greju se struju a prozori i zimi i leti osvetljeni, cela kuca svetli kao novogodisnja jelka a oni godinama ni dinar ne plaćaju struju
  Cist bezobrazluk radnika Epsa jer znaju - ovi sa desetak hiljada će se stisnuti, pozajmiti i nekako platiti a ovi drugi nikad neće i onda im je to uzaludan posao i nema rezultata. Ovako priteraju one koji već plaćaju i prikažu da su povećali naplatu.
  B E Z O B R A Z L U K!

 • (+11) (-0)

  sizif 30.07.2014.
  sledeci put kad dodju kod mene da iskljuce zbog 8.500 din ima da se lepo iznenade.prvo pustam da udju u dvoriste da iskljuce zatim se sa porodicom udaljavam iz kuce i pustam kuce da ne mogu da pobegnu i onda zovem miliciju zbog upada na privatni posed.pisace po novinama...

 • (+3) (-0)

  Bujan 03.08.2014.
  Ljudi mešate stari i novi dug ,stari dug ide na sud ako je ispravan jer niko nema pravo da piše kamatu od 40 po sto za koju i narodna banka kaže da nije u redu.Anije u redu da prvo izoluju zemlju zatvore firme ostave ljude bez posla a onda počnu da pišu kamatu koja je poneki mesec iznosila i po 10 000 a 10 puta 10 je mnogo brate i za lopova . Izato i ovim putem apelujem ljude da ne napadaju one koji su se borili sa nemaštinom i lopovima iz epsa koji dele ogromne plate svom osoblju i ako su navodno gubitaši . OKRENITE SE SVOJIM FIRMAMA PA I OPŠTINARIMA TRAŽITE REŠENJA ZA PLATE I ŽIVOT a ne na one koji duguju epsu zbog rata i bombi koje smo popili zbog idiota.PS Hrvatska je otpisala svom pučanstvu dug HVALA.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима