Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Булатовић тражи доследност у искључивању потрошача због дугова

rss

21.09.2015. Д. Остојић

Два слична случаја су нас увела у једну стару тему која никако да изгуби актуелност.
Милан К. и Младеновић С. тврде да су им струју искључили због мизерно малих рачуна.

Булатовић тражи доследност у искључивању потрошача због дугова

Милан К. каже:

"Рачун ми је био 2760 динара, редовно плаћам струју, а из ЕПС-а су ми дошли са опоменом да ће ми исећи струју. Редовни сам платиша и они мени доносе опомену, а мој комшија, пар кућа даље, има рачун од преко 140.000 и њему струја и дан данас није исечена." тврди Милан. 

Сличну причу има и г. Младеновић:

"У мом селу пола села не плаћа струју, прикључени су на дивље и њих нико не дира, а мени због 1700 динара скоро исекоше струју. Па сам морао после да плаћам и да изађу да ми прикључе. Испада да сам ја будала што сам легално прикључен и редовно плаћам, а ови што су прикључени на дивље испадоше паметни". 

Ове две приче су биле повод да за коментар позовемо Дарка Булатовића, директора нишког ЕПС-а. У изјави за Алексинац Нет г. Булатовић каже:

"Користим прилику да вашим читаоцима појасним детаље. Опомене које су добили су добили од новоформиране фирме ЕПС снабдевање. Износ изнад ког се иде у искључења, како грађани то називају јесте 5.000 динара. Што се тиче људи који имају велике дугове, а струју им не искључују, будите сигурни да ћу то најстроже казнити, само су ми потребни тачни подаци како бих могао да интервенишем. Позивам све ваше читаоце да ми те податке доставе и знајте да ћу лично испратити све те случајеве. Струју треба сви да плаћају редовно, поштеђених не сме и неће бити." тврди Булатовић.

 


# струја Алексинац.Нет искључење дугови ЕПС Снабдевање Југоисток Дарко Булатовић
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима