Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Неколико путника “Ниш-експреса” остало без пртљага

rss

15.07.2021. Т. Радовановић / Јужне вести

Неки од грађана који су јуче путовали аутобусом “Ниш-експреса” из Новог Сада у Алексинац кажу да је украдено неколико торби и кофера. Из “Ниш-експреса” истичу да је тренутно двоје путника пријавило нестанак пртљага и поручују свима који имају тај проблем да поднесу захтев, уз путну и пртљажну карту.

Фото: архива

Један од оних којима је кофер нестао каже да се враћао са “Exit"-а и да није нашао свој кофер када је стигао у Алексинац.

Возач му је, истиче, рекао да је пријављен нестанак још 5 или 6 торби и кофера. Тврди да јуче није било никог да му каже шта треба да ради, те је шетао од гараже до шалтера и назад.

Из “Ниш-експреса” потврђују да су упознати са случајем и да је нестанак пријавио организатор саобраћаја у Београду, а захтев је поднело за сада, како кажу, двоје путника.

Сви путници којима је нестао пртљаг подносе писани захтев са садржајем торбе и вредношћу изгубљеног пртљага у складу са Законом о уговорима о превозу у друмском саобраћају - објашњавају из “Ниш-експреса”.

Како наводе, путници треба да поднесу писани захтев уз путну и пртљажну карту, а “Ниш-експрес” спроводи поступак и обавештава их о томе.

Извор


# Ниш експрес саобраћај крађа
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима