Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nekoliko putnika “Niš-ekspresa” ostalo bez prtljaga

rss

15.07.2021. T. Radovanović / Južne vesti

Neki od građana koji su juče putovali autobusom “Niš-ekspresa” iz Novog Sada u Aleksinac kažu da je ukradeno nekoliko torbi i kofera. Iz “Niš-ekspresa” ističu da je trenutno dvoje putnika prijavilo nestanak prtljaga i poručuju svima koji imaju taj problem da podnesu zahtev, uz putnu i prtljažnu kartu.

Foto: arhiva

Jedan od onih kojima je kofer nestao kaže da se vraćao sa “Exit"-a i da nije našao svoj kofer kada je stigao u Aleksinac.

Vozač mu je, ističe, rekao da je prijavljen nestanak još 5 ili 6 torbi i kofera. Tvrdi da juče nije bilo nikog da mu kaže šta treba da radi, te je šetao od garaže do šaltera i nazad.

Iz “Niš-ekspresa” potvrđuju da su upoznati sa slučajem i da je nestanak prijavio organizator saobraćaja u Beogradu, a zahtev je podnelo za sada, kako kažu, dvoje putnika.

Svi putnici kojima je nestao prtljag podnose pisani zahtev sa sadržajem torbe i vrednošću izgubljenog prtljaga u skladu sa Zakonom o ugovorima o prevozu u drumskom saobraćaju - objašnjavaju iz “Niš-ekspresa”.

Kako navode, putnici treba da podnesu pisani zahtev uz putnu i prtljažnu kartu, a “Niš-ekspres” sprovodi postupak i obaveštava ih o tome.

Izvor

Komentara: 0


# Niš ekspres krađa
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima