Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Digitalizovan ALT kanal

rss

15.06.2015. izvor: SNS Aleksinac

Televizija ALT je, na osnovu Pravilnika o prelasku sa analognog na digitalno emitovanje televizijskog programa (član 7. i 9.), završila digitalizaciju u predviđenom roku i pristupila drugom multipleksu u zoni raspodele Jastrebac.

Digitalizovan ALT kanal

"Procesom digitalizacije, osim poboljšanja kvaliteta slike i zvuka, proširili smo i zonu pokrivenosti našim signalom tako da nas prema procenama ETV-a sada može gledati oko 870.000 hiljada stanovnika." stoji u saopštenju.

"Ovim korakom su nam i otvorene nove mogućnosti za uspešnije poslovanje preduzeća, naravno ukoliko dođe do očekivanog produžetka roka za privatizaciju." navode iz ovog medija.

Komentara: 3


# Alt TV mediji digitalizacija
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+6) (-0)

  Miloš 16.06.2015.
  Ovoj vesti fali par informacija:
  1. koliko je koštala digitalizacija?
  2. ko je platio istu, odnosno da li se radi o budžetskim sredstvima?
  3. koliko će prenos signala Alt kanala koštati u budućnosti i ko će snositi te troškove?
  4. Ako se ovaj kanal finansira iz budžeta opštine ili republike onda sigurno postoji rok za njegovu privatizaciju i koji je to rok?

 • (+5) (-2)

  Danilo 16.06.2015.
  Bravo za ALT, konačno će svi szanovnici opštine moći da prate program od lokalnog značaja, nadam se da će ovo uticati i na kalitet programa, odnosno da će mo moći da pogledamo malo više autorskih emisija.

 • (+0) (-0)

  Miloš 18.06.2015.
  http://www.politika.rs/rubrike/kultura-i-zabava/Tasovac-Gasenje-medija-koji-u-naredna-cetiri-mesece-ne-budu-privatizovani.sr.html


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima