Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

I za Lane novo vozilo - 25.000 evra

rss

22.06.2014. D. Ostojić

Nov putnički auto po ceni od skoro 25.000 evra kupljen je za potrebe predškolske ustanove Lane. Ugovor o kupovini je potpisan 1.4.2014. godine.

I za Lane novo vozilo - 25.000 evra

Vozilo je kupljeno od ovlašćenog zastupnika Grand motorsa iz Beograda, poslovne jedinice u Nišu.

Ovom kupovinom je lokalna vlast pokazala da ostaje dosledna u izboru novih i kvalitetnih vozila.

Ovo je do sada deseto vozilo koje je kupljeno parama opštinskog budžeta.

Komentara: 7


# vozila Lane PU
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-2)

  Mira 22.06.2014.
  Lepo sto je kupljeno vozilo ili ti putnicki kombi,auto ili ti vozilo na tockovima kako vec,mada mislim da postoji razlika izmedju svega toga,samo mi nije jasno ,posto je Lane OGROMNA institucija koja pokriva mnogo sela kako ce to da funkcionise.Danas kombi gostuje u Glogovicu i samo danas se deca iz tog sela voze,pa sutra dan kombe gostuje u prekonozje i tog dana se ta deca iz tog sela voze,a deca iz Krupac idu normalno kao i do sada dok ne dodje njihov red,samo bih volela da mi lanetovi strucnjaci to objasne.Podrzavam sve sto je vezano za decu i u korist dece.
  Ali gospodo opstinari sagledaj te malo i drugu decu ,koja vec imaju kombi,ali njih nema nigde u pitanju su deca sa poremecajem u ponasanju,deca sa cerebralom i da nenabrajam omogucite i njima da redovno pohadjaju Dnevne boravke za koje vas bas briga.
  A kombe u zdravlje da se voze decica.

 • (+5) (-1)

  Nina 22.06.2014.
  pa treba kombi estradnoj umetnici da se vozi po seminari susreti medincskih sestara vaspitaca da ide na Zlatibor...To je kupljeno da dokaze kakoe je ona uspesna direktorka a ne samo necija marioneta...Mada kruze price i da se osamostalila umetnica da sama vodi ustanovu

 • (+5) (-3)

  Joka 23.06.2014.
  Bitno da je Vikica zaposlila svoju drugaricu iz centra u Drazevac, pa ce sad zajedno u novi automobil da idu do Beograda na strucna usavrsavanja jer su nespobne za rad naravno vozac ce biti cenjeni Cenic iz Tesice veliki medicinar u opastini Aleksinac

 • (+5) (-2)

  JaNa 23.06.2014.
  Dragi moj sugradjani Lane nije Violeta i ostale njoj privrzene, u lanetu rade krasne vaspitacice koje se ne cuju,ali zato fenomenalno rade sa decicom,tako da mi je samo zbog njih drago sto su kupili novi majbah.

 • (+5) (-2)

  VASPITACICA-NIS 24.06.2014.
  Svaka cast vaspitacicama, ali ova direktorka bruka profesiju!Secam se da se jedno vreme bavila pevanjem!!!!!Nek nastavi da peva na lokalnim svadbama.

 • (+3) (-0)

  olovek 26.06.2014.
  Ja napisah komentar a Vi me izbrisaste.....Ovo vozilo služi i za vikend da pevaljka sa svojim URS-ovcima ide po svadbe i zarađuju kintu,"normalno" za LANE.
  Kako uvek u ovom gradu kad se otvori tender,koji traje,valjda 30 dana.....pojavi se uvek samo 1 ponuda!!!!

 • (+3) (-0)

  olovek 28.06.2014.
  JaNa, 23.06.2014.:
  Dragi moj sugradjani Lane nije Violeta i ostale njoj privrzene, u lanetu rade krasne vaspitacice koje se ne cuju,ali zato fenomenalno rade sa decicom,tako da mi je samo zbog njih drago sto su kupili novi majbah.


  Grešiš Jana.....Ona je iz URS-a i ako neznaš,raspitaj se malo ko je sve iz URS-a preko nje zaposlen u Lane zadnjih godinu dana.Toliko o stranačkom (ne)zapošljavanju.


[ Dodaj komentar ]