Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Брђанка гостује Трстеничанима

rss

23.10.2019. Милан Милојевић

Деби Алексинчана на футсал сцени.

ФУТСАЛ: Брђанка гостује Трстеничанима

У оквиру другог кола Регионалне лиге ФСРИС – група ''СЕВЕР'', Алексинчани у петак са почетком од 20 и 30 часова гостују у Трстеник, домаћој екипи ''Чаршија''. Након одложене утакмице првог кола у Књажевцу ово ће бити деби младе екипе из Алексинца. На другој страни Трстеничани су у првом колу доживели пораз у Варварину, па и они имају своју рачуницу за освајање првих овосезонских бодова.

''Ове сезоне имамо младу и полетну екипу са пар искуснијих играча. У Трстеник идемо без беле заставе, да се надигравамо и покушамо да освојимо прве бодове у овој сезони. Такође не сме да нас заварава убедљив пораз Трстеничана у првом колу.'' - рекао је за наш сајт амбициозни председник Алексинчана Милан Ђорђевић.

 

Након одустајања екипе из Димитровграда дошло је до малог ''тумбања'' у групама регионалне лиге. Тако су Нишке екипе Гвоздени Пук и Ниш 92 пребачене у групу ''ЈУГ'', док је екипа из Бабушнице враћена код Алексинчана у групи ''СЕВЕР''.

 

Ево и комплетног распореда 2.кола

 

Чаршија – Брђанка

Бор – Гургусовац

Бабушница 2011 – Прогрес

Темнић – Озрен

 

Други наш представник који игра у трећој футсал лиги ''ИСТОК'', екипа КМФ ''Алексинац 2015'', након пораза у првом колу у Бујановцу од екипе БСК-а, на свом паркету у спортској хали у Алексинцу дочекује новајлију из Пирота, екипу Пиргоса, која је у првом колу одложила своју утакмицу.


# Трстеник футсал Брђанка КМФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима